Pysäköinti Vantaalla - katso ja vertaile vaihtoehtoja

Shareway on loistava vaihtoehto arkipäiväiseen pysäköintiin

Shareway ratkaisee pysäköinnin tarpeita

Pääkaupunkiseudulla pysäköinti on kasvava ongelma. Parkkipaikkoja ei ole tarpeeksi, asiointi on vaikeaa ja kaupunki on aikeissa entisestään vähentää parkkipaikkojen määrää Vantaalla. Erityisesti Kivistössä ongelma on ollut suuri - ihmiset ovat jopa muuttaneet pois alueelta parkkipaikkojen puutteen vuoksi. Olet kuitenkin varmasti huomannut, kuinka yksityiset parkkipaikat ovat monesti käyttämättä - miksi et voisi pysäköidä vapaana oleville parkkipaikoille?

Loimme siihen mahdollisuuden, ja nyt kuka tahansa voi laittaa parkkipaikkansa vuokrattavaksi Vantaalla Sharewayn avulla. Vantaa on nyt helpompi paikka pysäköidä - kaiken lisäksi teemme sen autoilijalle suotuisalla hinnalla.

Shareway toimii siten, että kuka tahansa voi laittaa oman parkkipaikkansa pysäköintialueellansa vuokralle silloin kun ei sitä itse käytä, joko lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa - jolloin kuka tahansa voi siihen pydäköidä. Yksityisiä parkkipaikkoja ja parkkialueita kuitenkin Vantaallakin riittää, joten takaamme, että paikkoja löytyy sieltä, mistä sitä kaikista eniten tarvitset. Pysäköinninvalvontakaan ei ole ongelma - olemme rakentaneet tarvittavat yhteydet pysäköinninvalvonnan toimijoiden käyttämiin järjestelmiin, jotta pysäköinninvalvonnalla on ajantasainen tieto olemassa olevista pysäköinnin oikeuksista. Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä! Vantaan kaupungin pysäköinnin alueita pääset parhaiten tarkastelemaan Vantaan kaupungin karttapalvelusta.

Vaihtoehtoja on kuitenkin monia - tässä osa niistä, joita käsittelemme alueittain erikseen alempana tällä sivulla!

Paljonko Shareway-pysäköinti maksaa Vantaalla?

Yleisimmin Shareway-käyttäjä maksaa...

0€

Sovelluksen käyttö on täysin ilmaista.

1€

Suositushinta tunnilta Vantaan keskustassa

1€

Ja saman verran muualla Vantaalla!

Pysäköinnin vaihtoehdot alueittain

Tikkurila

Tikkurila on vahvasti liikennöityä aluetta, ja Tikkurilassa on muun muassa Suomen 3. vilkkain rautatieasema. Tikkurila on myös asukkaidensa lisäksi koti monen yrityksen liiketiloille, ja liikennettä sen suhteen alueella riittääkin. Tikkurilan alueella pysäköinnin hinta vaihtelee suuresti euron tuntihinnasta jopa kolmeen euroon tunnilta, joskin kaupungin pysäköintialueiden maksimihinta Vantaan kaupungilla on Tikkurilassa 2€ tunnilta.

Kivistö

Vantaan kivistö on noin 8000 asukkaan kasvava kaupunginosa ja suuralue, jossa pysäköinti on todellinen ongelma - pysäköintitilan vajavaisuus alueella on jopa saanut asukkaita muuttamaan helpommin autoilevalle sopivalle alueelle. Alueelta löytyy hyvin rajallisesti pysäköinnin vaihtoehtoja, kuten alla listattu Ruusuparkki. Kivistön eteläpuolella on myös pieni kaupungin pysäköinnin maksuvyöhyke.

Myyrmäki

Vantaan länsipuolelle sijoittuva Myyrmäki on vilkas kaupunginosa, joka on tunnettu Myyrmäen urheilutalosta ja lukuisista urheilukeskuksista ja kentistä, kuten Energia Areena. Ostoskeskus Myyrmanni sijoittuu Myyrmäkeen, joka näkyy myös pysäköinnin tarjonnassa alueella. Myyrmäen kaakkoispuolella on myös Vantaan kaupungin maksuvyöhyke ja sen mukaisia paikkoja 1€ tuntihinnalla.

Aviapolis

Aviapoliksen alueella Vantaalla on pääasemassa Helsinki-Vantaan lentokenttä ja lentokentän toimintaan liittyviä rakennuksia, sekä yrityksiä. Alueella ei juurikaan ole muuta maksullista pysäköintiä, ja vaikka Aviapoliksen laidoilla on muutama julkisen pysäköinnin maksuvuyöhyke 1€ tuntihinnalla, kokonaisuudessaan pysäköinnin hinta vaihtelee suuresti Aviapoliksen pysäköintiratkaisujen suhteen.

Koivukylä

Koivukylä on kaupunginosa ja Vantaan suuralue, joka sijoittuu myös pääradan varrelle. Koivukylä on tunnettu luonnostaan, ja myöskään Koivukylässä ei liiemmin pysäköinnille ole vaihtoehtoja. Koivukylässä ei myöskään Vantaan kaupungin sivujen mukaan ole kaupungin omia pysäköintialueita.

  • Koivukylä, 1€/tunti, Shareway-pysäköinti: 1€/tunti
  • Ruusuparkki, 1€/tunti, Shareway-pysäköinti: 1€/tunti

Korso

Korso on niinikään Vantaan suuralue. Pääradan länsipuolelle sijoittuvassa Korsossa. Koivukylässä ei myöskään Vantaan kaupungin sivujen mukaan ole kaupungin omia pysäköintialueita.

Kokeile Shareway-sovellusta!

Liity kasvavaan Shareway-käyttäjien joukkoon! Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Oli kyseessä sitten lomamatka tai työreissu, pysäköi helposti ja edullisesti muiden käyttäjien Shareway-paikoille missä tahansa liikutkin!

Suurennettu mobiililaite, johon nainen nojaa.
  • Jo useita tuhansia käyttäjiä!

  • Yli 7000 palvelussa suoritettua pysäköintituntia!

  • Jo 250 lisättyä parkkipaikkaa!

  • Play Store
  • App Store

Meistä

  • Ota yhteyttä
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista

Lataa sovellus!

Kokeile!

Shareway-palvelun käyttö ei maksa mitään - voit vuokrata paikkaasi ja tienata, maksat itse vain pysäköinneistäsi!

Kokeile

Y-tunnus: 3000007-9. Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä. © 2019 Shareway Oy