Parkkipaikan omistajalle

Täältä löydät tärkeät tiedot ja ohjeet parkkipaikan vuokraamiseen.

Palvelu on loistava! Tiesin, että meillä Lutakossa on parkkipaikat vähissä, varsinkin tapahtumien aikana. Päätin kokeilla vuokrata paikkaani, ja vuokratuotot olivat yllättävänkin hyviä!

Niina

Parkkipaikkaansa vuokraava Shareway-käyttäjä

Näin laitat parkkipaikkasi vuokralle

Käytämme maksamiseen luotettavaa Stripe-palvelua. Jotta pystymme maksamaan sinulle kertyineistä tuloista, tulee tunnistautuminen tehdä maksupalvelulain asettamien säännöksien mukaan.

Palvelu voi vaatia sinua tunnistautumaan vahvasti, jota varten tarvitset: Viranomaisen hyväksymä henkilöllisyystodistus (esim. ajokortti, passi). Asuinosoitteesi vahvistavan dokumentin (esim. lasku, jossa näkyy nimesi ja osoitteesi tai vuokrasopimus)

Lataa sovellus tai siirry web-sovellukseen!

Lataa Shareway-sovellus Android- tai Apple-laitteellesi tai siirry osoitteeseen app.shareway.fi ja rekisteröidy käyttäjäksi. Tämän jälkeen valitse "rekisteröidy vuokraajaksi". Seuraavaksi sovellus kehoittaa sinua tunnistautumaan Stripen avulla.

Rekisteröidy Stripe-palveluun

Lisää palvelun pyytämät tiedot. Lisäksi sinun tulee vahvistaa matkapuhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Seuraa palvelun antamia ohjeita.

Vahvista henkilöllisyys

Stripe saattaa pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi. Lisää kuva henkilöllisyystodistuksesta (esim. passi tai ajokortti) ja asuinosoitteesi vahvistavasta dokumentista (esim. vuokratodistus tai lasku) palveluun.

Tarkista tiedot ja hyväksy ehdot

Tarkista tietosi ja täydennä, jos jotain puuttuu. Hyväksymällä ehdot ohjaudut takaisin sovellukseen ja pääset laittamaan parkkipaikkasi tuottamaan!

Lisää parkkipaikkasi

Valmista! Nyt pääset laittamaan paikkasi vuokralle sovellukseen kohdasta "omat parkkipaikat". Lisää parkkipaikkasi osoite, tarkenna paikan sijainti kuvauksella sekä valitse alueellasi toimiva pysäköinninvalvonta.

Laita paikkasi vapaaksi silloin kun et itse sitä tarvitse

Töitä? Harrastuksia? Muuta menoa? Muista vapauttaa paikkasi kohdassa "Omat parkkipaikat" muiden vuokrattavaksi silloin kun et itse sitä tarvitse. Voit myös vapauttaa paikkasi silloin, kun joku pyytää paikkaasi vapaaksi sovelluksessa!

Muuta tietoja ja seuraa maksuja

Voit muuttaa tietojasi menemällä kohtaan "Asetukset" ja "Näytä Stripe-tilin tiedot". Täältä voit seurata myös sinulle tulevia maksuja.

Kuvakaappaus Shareway-sovelluksesta, jossa parkkipaikkoja Jyväskylän keskustassa.

Kokeile Shareway-sovellusta!

Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Voit lisätä jo parkkipaikkasi sovellukseen ja asettaa paikkasi vuokrattavaksi vaikka mökkiviikonlopun ajaksi, asuit sitten missä tahansa. Ole siis kaupunkisi ensimmäisten joukossa ansaitsemassa parkkipaikallasi, kun et sitä itse käytä!

Suurennettu mobiililaite, johon nainen nojaa.
  • Jo useita tuhansia käyttäjiä!

  • Voit ansaita jopa 600 € vuodessa!

  • Jo 250 lisättyä parkkipaikkaa!

  • Play Store
  • App Store

Tilaa tarra parkkipaikallesi!

Tilaa tarra ja merkitse parkkipaikkasi helpommin saataville!

Haluatko, että ihmiset löytävät pysäköintipaikkasi helpommin? Tilaa tästä ilmaiseksi tarra, jonka voit kiinnittää pysäköintipaikkasi yhteyteen esim. lämmitystolppaan.

Kaupunkimaisemaa, jonka takana lokaatiota esittävä illustraatio.

Meistä

  • Ota yhteyttä
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista

Lataa sovellus!

Kokeile!

Shareway-palvelun käyttö ei maksa mitään - voit vuokrata paikkaasi ja tienata, maksat itse vain pysäköinneistäsi!

Kokeile

Y-tunnus: 3000007-9. Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä. © 2019 Shareway Oy