Stripe-rekisteröityminen

Yksityiskohtaiset ohjeet

Mikä ihmeen Stripe-rekisteröityminen?

Sinun täytyy suorittaa rekisteröityminen, jotta voit vastaanottaa maksuja parkkipaikastasi!

Käytämme maksamiseen luotettavaa Stripe-palvelua. Jotta pystymme maksamaan sinulle kertyineistä tuloista, tulee tunnistautuminen tehdä maksupalvelulain asettamien säännöksien mukaan. Palvelu voi vaatia sinua tunnistautumaan vahvasti, jota varten tarvitset:

  • Viranomaisen hyväksymä henkilöllisyystodistus (esim. ajokortti, passi).
  • Asuinosoitteesi vahvistavan dokumentin (esim. lasku, jossa näkyy nimesi ja osoitteesi tai vuokrasopimus).

Rekisteröidy vuokraajaksi

Valitse Shareway-sovelluksesta kohta "Rekisteröidy vuokraajaksi" ja valitse "Yhdistä Stripe-tili". Seuraa ohjeita eteenpäin.

Lisää tietoja

Sinut ohjataan automaattisesti kirjautumissivulle, jossa sinua pyydetään täyttämään lisätietoja: maa: "Suomi", liiketoiminnan tyyppi: “yksityishenkilö” tai “yritys”, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Lisää vahvistuskoodi

Seuraavaksi palvelu tarkistaa, että antamasi puhelinnumero on toimiva, joten saat vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin. Syötä viestissä saamasi 6-numeroinen vahvistuskoodi.

Lisää tietoja

Seuravaaksi palvelu pyytää sinulta lisää tietoja: etunimi, sukunimi syntymäpäivä ja kotiosoite. Aseta halutut tiedot sovellukseen.

Toimialatiedot

Seuraavaksi sinua pyydetään täyttämään liiketoiminnan tiedot. Valitse “Toimiala” ja kirjoita siihen: parkkipaikat. Tämän jälkeen palvelu haluaa tarkemman kuvauksen palvelusta. Valitse “lisää sen sijaan tuotekuvaus” ja kirjoita tuotekuvaukseen: parkkipaikan vuokraus. Tämä kohta kertoo palvelulle, mikä on syy miksi sinulle maksetaan rahaa.

Lisää maksutiedot

Lisää maksutietosi: valuutta, pankkitilin maa, tilinumero IBAN-muodossa (esim. FI21123456000000785). Tämä tili on se, jolle tulet vastaanottamaan maksuja.

Vahvista tilisi

Olet saanut sähköpostiisi vahvistusviestin, joka sinun tulee hyväksyä painamalla “Vahvista sähköpostiosoitteesi”.

Lisää dokumentteja tarvittaessa

Näet palvelussa yhteenvedon tiedoistasi. Jos nimesi kohdalla näkyy varoituskolmio, tulee sinuun lisätä henkilöllisyyttäsi vahvistavia dokumentteja palveluun. Dokumentteja, joita palvelu voi pyytää ovat: henkilöllisyyden vahvistava dokumentti (esim. passi tai ajokortti) ja asuinosoitteen vahvistava dokumentti (esim. lasku tai vuokratodistus).

Valmista

Kun tietojesi kohdalla palvelu näyttää vihreää hyväksymismerkkiä, olet valmis vastaanottamaan tuloja parkkipaikastasi! Voit siirtyä takaisin Shareway-sovellukseen ja laittaa parkkipaikkasi vuokralle.

Muuta tietoja ja seuraa maksuja

Voit tarpeen tullen käydä muokkaamassa tietojasi ja seurata sinulle kertyviä tuloja. Klikkaa "Asetukset" ja tämän jälkeen "Näytä Stripe-tilin tiedot".

Mies kirjautumassa Stripe-palveluun mobiilisovelluksella.

Kysymyksiä?

Vastaamme mielellämme!

Kaipaatko apua rekisteröitymiseen? Onko sinulla ehdotus Shareway-palvelun toimintaan? Haluatko ottaa Shareway-palvelun käyttöön, mutta jokin asia jäi vielä askarruttamaan? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme!

Pallon muotoisia olentoja käsittelemässä kysymysmerkkiä.

Meistä

  • Ota yhteyttä
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista

Lataa sovellus!

Kokeile!

Shareway-palvelun käyttö ei maksa mitään - voit vuokrata paikkaasi ja tienata, maksat itse vain pysäköinneistäsi!

Kokeile

Y-tunnus: 3000007-9. Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä. © 2019 Shareway Oy