Pysäköi muiden vapaille parkkipaikoille Jyväskylässä

Helposti ja edullisesti Sharewayn avulla

Play StoreApp Store

Shareway helpottaa pysäköinnin tarpeita

Jopa Jyväskylän kokoisessa kaupungissa pysäköinti koetaan verrattain hankalaksi, ja jopa kalliiksi. Ilmaisia parkkialueita ja parkkipaikkoja on vähän keskustan alueella, ja maksullisetkin parkkipaikat ovat usein kortilla. Olet kuitenkin varmasti huomannut, kuinka yksityiset parkkipaikat ovat monesti käyttämättä - miksi et voisi pysäköidä vapaana oleville parkkipaikoille?

Loimme siihen mahdollisuuden, ja nyt kuka tahansa voi laittaa parkkipaikkansa vuokrattavaksi Jyväskylässä Sharewayn avulla. Jyväskylä on nyt helpompi paikka pysäköidä - kaiken lisäksi teemme sen normaalia julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla.

Shareway toimii siten, että kuka tahansa voi laittaa oman parkkipaikkansa pysäköintialueellansa vuokralle silloin kun ei sitä itse käytä, joko lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa - jolloin kuka tahansa voi siihen pydäköidä. Yksityisiä parkkipaikkoja ja parkkialueita kuitenkin Jyväskylässäkin riittää, joten takaamme, että paikkoja löytyy sieltä, mistä sitä kaikista eniten tarvitset. Pysäköinninvalvontakaan ei ole ongelma - olemme rakentaneet tarvittavat yhteydet Jyväskylän pysäköinninvalvonnan toimijoiden käyttämiin järjestelmiin, jotta pysäköinninvalvonnalla on ajantasainen tieto olemassa olevista pysäköinnin oikeuksista. Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä!

Oli pysäköinnin tarpeena siis lounas, piknik satamassa, tapahtuma Lutakossa, työtapaaminen Asema-aukiolla tai mitä tahansa muuta, Sharewayllä löydät helpoimmin vapaan paikan mahdollisimman läheltä.

Miksi siis pysäköisin Sharewayllä?

  1. Edullista

    Pysäköinnin hinta menee vyöhykkeiden mukaisesti, ja julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla - maksat vain toteutuneesta käytöstä.

  2. Löydä parkkipaikka sieltä, mistä sitä tarvitset

    Mihin ikinä haluatkaan mennä - löydä kartasta lähin paikka Shareway-mobiilisovelluksen avulla.

  3. Ympäristöystävällinen ratkaisu

    Ei ajelua vapaiden parkkipaikkojen perässä - näet kartalta vapaat paikat, johon voit ajaa suoraa vuokraamisen jälkeen.

Pysäköi helposti ja edullisesti Jyväskylässä!

Haluatko kuulla enemmän?

Lisää itsesi listoillemme - lähetämme vain oikeasti tarpeellisia sähköpostiviestejä!