Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Pysäköinti Jyväskylässä - katso ja vertaile vaihtoehtoja

Shareway on loistava vaihtoehto arkipäiväiseen pysäköintiin

Shareway ratkaisee pysäköinnin tarpeita

Jopa Jyväskylän kokoisessa kaupungissa pysäköinti koetaan verrattain hankalaksi, ja jopa kalliiksi. Ilmaisia parkkialueita ja parkkipaikkoja on vähän keskustan alueella, ja maksullisetkin parkkipaikat ovat usein kortilla. Olet kuitenkin varmasti huomannut, kuinka yksityiset parkkipaikat ovat monesti käyttämättä - miksi et voisi pysäköidä vapaana oleville parkkipaikoille? Loimme siihen mahdollisuuden, ja nyt kuka tahansa voi laittaa parkkipaikkansa vuokrattavaksi Jyväskylässä Sharewayn avulla. Jyväskylä on nyt helpompi paikka pysäköidä - kaiken lisäksi teemme sen normaalia julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla. Shareway toimii siten, että kuka tahansa voi laittaa oman parkkipaikkansa pysäköintialueellansa vuokralle silloin kun ei sitä itse käytä, joko lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa - jolloin kuka tahansa voi siihen pydäköidä. Yksityisiä parkkipaikkoja ja parkkialueita kuitenkin Jyväskylässäkin riittää, joten takaamme, että paikkoja löytyy sieltä, mistä sitä kaikista eniten tarvitset. Pysäköinninvalvontakaan ei ole ongelma - olemme rakentaneet tarvittavat yhteydet Jyväskylän pysäköinninvalvonnan toimijoiden käyttämiin järjestelmiin, jotta pysäköinninvalvonnalla on ajantasainen tieto olemassa olevista pysäköinnin oikeuksista. Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä! Oli pysäköinnin tarpeena siis lounas, piknik satamassa, tapahtuma Lutakossa, työtapaaminen Asema-aukiolla tai mitä tahansa muuta, Shareway-palvelu voi auttaa. Vaihtoehtoja on toki monia, ja halusimme kerätä sinulle kattavan listan pysäköinnin mahdollisuuksista Jyväskylässä. Ja tietenkin, miten kyseiset alueet toimivat vertailukohtina Shareway-sovelluksen käyttämiselle. Jos taas olet saapumassa autolla Jyväskylään ja tarkoituksena on majoittua, huomasitko, että listasimme sivuillamme myös majoittumisen vaihtoehtoja hintatietoineen? Vaihtoehtoja on monia - tässä osa niistä, joita käsittelemme erikseen alempana enemmän!
 • Kadunvarsipaikat Jyväskylässä
 • Parkkihallit Jyväskylässä
 • Ilmainen ja maksuton pysäköinti Jyväskylässä
 • Shareway -pysäköinti

Paljonko pysäköinti maksaa Shareway-sovelluksella?

0€
Sovelluksen käyttö on täysin ilmaista.
0.75€
Tunnilta Jyväskylän lähialueilla
1.5€
Tunnilta Jyväskylän keskustassa
1.
Kadunvarsipaikat Jyväskylässä
Kadunvarsipaikkoja löytyy paljonkin sieltä täältä Jyväskylän keskustasta ja sen läheisyydestä - kadunvarsien kiekkopaikat listataan ilmainen pysäköinti -kohdassa erikseen. Varsinkin ruuhka-aikana ja iltaisin kadunvarsipaikat voivat olla kortilla, ja pidempiaikainen pysäköinti voi tulla hintavaksi, joka on hyvä pitää mielessä parkkipaikkaa valitessa. Kadunvarsipaikat ovat kaupungin julkisia parkkipaikkoja, joten niitä hallinnoi Jyväs-Parkki, ja siten myös valvonta kuuluu kaupungin pysäköinninvalvonnalle. Hinnoittelu menee kaupungin vyöhykkeiden mukaisesti. Alueen jälkeen myös mainittuna samaisen alueen Shareway-hinta, joka kannattaa pitää mielessä ajaessasi korttelia ympäri kolmatta kertaa etsimässä tyhjää parkkiruutua ajoneuvollesi. Shareway-paikat ja niiden saatavuus näkyy myös reaaliaikaisesti sovelluksessa!
 • Yliopistonkatu, Puistokadun pääty. 1. vyöhyke, hinta 2€/tunti. Shareway-pysäköinnillä 1.5€/tunti.
 • Kauppakatu, yläkaupungin pääty. 1. vyöhyke, hinta 2€/tunti. Shareway-pysäköinnillä 1.5€/tunti.
 • Vapaudenkatu, Vaasankadun risteyksestä Gummeruksenkadun risteykseen. 1. vyöhyke, hinta 2€/tunti. Shareway-pysäköinnillä 1.5€/tunti.
 • Vaasankatu, Hannikaisenkadun risteyksestä Kauppakadun risteykseen. 1. vyöhyke, hinta 2€/tunti. Shareway-pysäköinnillä 1.5€/tunti.
 • Cygnaeuksenkatu, 1. vyöhyke, hinta 2€/tunti. Shareway-pysäköinnillä 0.75€/tunti.
 • Gummeruksenkatu, Vapaudenkadun risteyksestä Yliopistonkadun risteykseen,1. vyöhyke, hinta 2€/tunti. Shareway-pysäköinnillä 1.5€/tunti.
 • Kilpisenkatu, jonkin verran paikkoja Yliopistonkadun päässä. 2. vyöhyke, hinta 1.5€/tunti. Shareway-pysäköinnillä 0.75€/tunti.
 • Väinönkatu, 1. vyöhyke. Yliopistonkadun liittymässä ja Matkakeskuksen puoleisessa päässä, 2€/tunti. Shareway-pysäköinti 1,5€/tunti.
2.
Parkkihallit Jyväskylässä
Yleisiä parkkihalleja löytyy keskustasta ja sen läheisyydestä useita - kuitenkin monesti niissä pysäköinti voi olla haastavaa ja hintataso on muuta julkista pysäköintiä korkeampi. Ydinkeskustassa parkkihalli voi kutienkin olla kelpo vaihtoehto pysäköinnille, vaikkakin pitkäaikaiseksi pysäköintivaihtoehdoksi se tulee kalliiksi.
 • P-Kolmikulma, (vaihteleva) 2€/tunti, Shareway 1.5€/tunti.
 • P-Tori, (vaihteleva) 2€/, tunti, Shareway 1.5€/tunti.
 • P-Sokos, (vaihteleva) 2€/tunti, Shareway 1.5€/tunti.
 • P-Matkakeskus, (vaihteleva) 2€/tunti, Shareway 1.5€/tunti.
 • P-Cygnaeus, (vaihteleva) 2€/tunti, Shareway 0,75€/tunti.
 • P-Paviljonki (Lutakko), (vaihteleva) 1.5€/tunti, Shareway 0.75€/tunti.
 • P-Pergamentti (Kangas), (vaihteleva) 1.5€/tunti, Shareway 0.75€/tunti.
3.
Ilmainen ja maksuton pysäköinti
Kiekkopysäköintiä on jonkin verran kadunvarsipaikoilla keskustassa ja Lutakossa, mutta kokonaisia parkkialueita ei ole Jyväskylässä (tai sen keskustan lähistössä) liiaksi määrin missään - muutamia poikkeuksiakin kuitenkin löytyy, kuten Sataman parkkialue, Blomtsedtinkadun pieni parkkialue Lutakossa ja Matarankadun pysäköintialue. Päiväsaikaan nämä paikat ovat kuitenkin pitkälti käytössä, joten suosittelemme varautumaan etsimään paikkaa myös muualta - esimerkiksi Shareway-paikkoja on jokaisen ilmaisen parkkialueen lähistössä runsaasti. Kadunvarsipaikkoja kiekkopysäköinnillä:
4.
Shareway-pysäköinti
Shareway on tietenkin yksi vaihtoehto muiden joukossa, mutta sitäkin toimivampi - ja aina muita palveluita edullisempi. Olet saattanut jo bongailla hyötyjä ylemmistä listauksista, mutta tässä vielä nopea kooste palvelumme hyödyistä.
 • Aina edullisempi - ylemmästä listauksesta sen näkee!
 • Parkkipaikka sieltä, mistä sitä tarvitset. Näet vapaat parkkipaikkamme reaaliaikaisesti sovelluksestamme, joten enää ei tarvitse kierrellä etsimässä vapaata parkkipaikkaa.
 • Vuokraa myös omaa paikkaasi, kun et sitä itse käytä. Shareway-palvelun vapaat parkkipaikat ovat käyttäjien ja yhteistyöyritysten omia parkkipaikkoja, joita kuka tahansa voi vuokrata. Kun kuitenkin autoilet, oma paikkasi on vapaana - mikset vuokraisi sitä mitä et itse käytä?
Sovelluksen voit ladata linkistä sivun ylälaidasta tai suoraa sovelluskaupasta. Lataaminen ja käyttö on ilmaista, ja maksat vain pysäköinnistä!

Kokeile Shareway-sovellusta!

Liity kasvavaan Shareway-käyttäjien joukkoon! Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Oli kyseessä sitten lomamatka tai työreissu, pysäköi helposti ja edullisesti muiden käyttäjien Shareway-paikoille missä tahansa liikutkin!
Illustration fo a woman using application on a home screen.
Jo useita tuhansia käyttäjiä!
Yli 7000 palvelussa suoritettua pysäköintituntia!
Jo 170 lisättyä parkkipaikkaa!
Aseta parkkipaikkasi vuokrattavaksi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.