Pysäköinti Espoossa - katso ja vertaile vaihtoehtoja

Shareway on loistava vaihtoehto arkipäiväiseen pysäköintiin

Shareway ratkaisee pysäköinnin tarpeita

Pääkaupunkiseudulla pysäköinti on kasvava ongelma. Parkkipaikkoja ei ole tarpeeksi, asiointi on vaikeaa ja kaupunki on aikeissa entisestään vähentää parkkipaikkojen määrää Espoossa. Olet kuitenkin varmasti huomannut, kuinka yksityiset parkkipaikat ovat monesti käyttämättä - miksi et voisi pysäköidä vapaana oleville parkkipaikoille?

Loimme siihen mahdollisuuden, ja nyt kuka tahansa voi laittaa parkkipaikkansa vuokrattavaksi Espoossa Sharewayn avulla. Espoo on nyt helpompi paikka pysäköidä - kaiken lisäksi teemme sen autoilijalle suotuisalla hinnalla. Shareway toimii siten, että kuka tahansa voi laittaa oman parkkipaikkansa pysäköintialueellansa vuokralle silloin kun ei sitä itse käytä, joko lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa - jolloin kuka tahansa voi siihen pydäköidä.

Yksityisiä parkkipaikkoja ja parkkialueita kuitenkin Espoossakin riittää, joten takaamme, että paikkoja löytyy sieltä, mistä sitä kaikista eniten tarvitset. Pysäköinninvalvontakaan ei ole ongelma - olemme rakentaneet tarvittavat yhteydet pysäköinninvalvonnan toimijoiden käyttämiin järjestelmiin, jotta pysäköinninvalvonnalla on ajantasainen tieto olemassa olevista pysäköinnin oikeuksista. Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä! Oli pysäköinnin tarpeena siis lounas, opiskelua Otaniemessä, asiointia Espoon keskuksesssa, pidempi vierailu Espoossa tai mitä tahansa muuta, Shareway-palvelu voi auttaa. Vaihtoehtoja on toki monia, ja halusimme kerätä sinulle kattavan listan pysäköinnin mahdollisuuksista Espoossa. Ja tietenkin, miten kyseiset alueet toimivat vertailukohtina Shareway-sovelluksen käyttämiselle. Jos haluat tarkastella Espoon kaupungin pysäköintialueiden tarjontaa, näet sen parhaiten Espoon kaupungin karttapalvelusta. Vaihtoehtoja on monia - tässä osa niistä, joita käsittelemme alueittain erikseen alempana tällä sivulla!

Paljonko Shareway-pysäköinti maksaa Espoossa?

Yleisimmin Shareway-käyttäjä maksaa...

0€

Sovelluksen käyttö on täysin ilmaista.

1€

Suositushinta tunnilta Espoon keskuksessa

1€

Ja saman verran muualla Espoossa!

Pysäköinnin vaihtoehdot alueittain

Espoon keskus

Nimensä mukaisesti Espoon keskus sijaitsee likimain keskellä Espoota. Keskus sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, sillä esimerkiksi junarata kulkee suoraa Espoon keskuksen läpi. Paikka on hyvin saavutettavissa pääkaupunkiseudulla, ja pysäköinnille on myös mahdollisuutensa. Pääasiassa pysäköinnin hinta on maksuvyöhykkeellä ja parkkitaloissa 2€ tunnilta, ja vastaava Shareway-pysäköinti 1€ tunnilta.

Suvela

Suvela kuuluu Espoon Keskukseen, ja on pääosin kerrostaloaluetta. Keskeisen sijaintinsa vuoksi myös Suvelan alueella pysäköinti on useimmissa paikoissa 2€ tuntihintaan.

Kirkkojärvi

Kirkkojärven alueella ei ole juurikaan pysäköinnille kadunvarsipaikkoja lukuunottamatta vaihtoehtoja. Kirkkojärvellä on kuitenkin muutama pysäköintialue 2€ tuntihinnalla.

Matinkylä ja Olari

Matinkylä ja Olari ovat erillisä kaupunginosiaan, mutta ovat sittemmin Espoon kaupunginkin verkkosivujen mukaan kasvaneet tiiviisti yhteen. Matinkylä on tunnettu hyvistä joukkoliikenneyhteyksistään, ja pysäköinnin hinta vaihtelee hieman 1€ tuntihinnasta 1,5€ tuntihintaan.

Otaniemi

Otaniemi on tunnettu kampusalue ja myös kaupunginosa Espoossa. Otaniemi tunnetaan Aalto Yliopistosta ja tietenkin teekkareistaan, mutta myös kauppakeskuksistaan kuten A Blocista ja A Blancista. Pysäköinti alueella kuitenkin on rajallista, ja alhaalla listatuissa vaihtoehdoissa rajoittuukin 1,5€ tuntihintaan.

Niittykumpu

Niittykumpu on kaupunginosa Espoossa, joka kuuluu Tapiolan suuralueeseen. Pysäköinnin vaihtoehdot ovat hyvin rajalliset.

Kokeile Shareway-sovellusta!

Liity kasvavaan Shareway-käyttäjien joukkoon! Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Oli kyseessä sitten lomamatka tai työreissu, pysäköi helposti ja edullisesti muiden käyttäjien Shareway-paikoille missä tahansa liikutkin!

Suurennettu mobiililaite, johon nainen nojaa.
  • Jo useita tuhansia käyttäjiä!

  • Yli 7000 palvelussa suoritettua pysäköintituntia!

  • Jo 250 lisättyä parkkipaikkaa!

  • Play Store
  • App Store

Meistä

  • Ota yhteyttä
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista

Lataa sovellus!

Kokeile!

Shareway-palvelun käyttö ei maksa mitään - voit vuokrata paikkaasi ja tienata, maksat itse vain pysäköinneistäsi!

Kokeile

Y-tunnus: 3000007-9. Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä. © 2019 Shareway Oy