Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Vuokraa parkkipaikkaasi Shareway-sovelluksella

Helposti ja vaivattomasti.

Title
Subtitle
Idea on mielestäni loistava - kiertotaloushenkisenä ihmisenä parkkipaikkojen vertaisvuokraaminen tuntui fiksulta, ja sovellus toimi loistavasti. Pysäköinti oli muutenkin kohtuuhintaista.
JenniAutoileva Shareway-käyttäjä

Paljonko paikkaa vuokraamalla voi ansaita?

Autoilija maksaa Shareway-palvelulla...
12€
... 8 tunnin pysäköinnistä Jyväskylän keskustassa!
60€
... Jos parkkipaikkaasi vuokrataan täksi ajaksi kuussa vaikkapa 5 kertaa!
720€
... Joka tekee vuodessa yhteensä 720 euroa!
Josta parkkipaikan omistajalle jää 60% koko hinnasta!

Onko sinulla parkkipaikka?

Vuokraa parkkipaikkaasi silloin kun et itse sitä käytä! Parkkipaikan vuokraaminen on helppoa ja vaivatonta - voit asettaa paikkasi vapaaksi juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Shareway-sovelluksen avulla voit vuokrata ilman turhaa säätämistä - paikkaa ei tarvitse olla näyttämässä ja vuokrasopimusta ei tarvitse laatia, sillä sovellus hoitaa kaiken puolestasi.
1.
Maksat kuitenkin parkkipaikastasi - mikset myös tienaisi sillä?Jokainen meistä maksaa parkkipaikastaan joko vuokraa tai vastiketta. Shareway-palvelulla voit tienata parkkipaikallasi kun et itse sitä käytä, ja ansaitset jokaisesta toteutuneesta vuokrauksesta 60%. Reilua, eikö totta?
1.
Vuokraa helposti ja vaivattomastiShareway-palvelulla vuokraaminen on tehty helpoksi. Vuokrasopimuksia ei tarvitse tehdä, sillä maksuliikenne ja ehdot toteutuvat sovelluksen avulla - parkkipaikkaakaan ei tarvitse erikseen autoilijalle näyttää, sillä paikkasi näkyy sovelluksen karttanäkymässä.
1.
Lisätuloja ja yhteistä hyvääParkkipaikallasi pääset siis tienaamaan, mutta samalla helpottamaan asuinympäristösi tilannetta - parkkipaikoista on monesti pulaa, ja se nähdään usein kalliina ja hankalana. Shareway-palvelulla pysäköinti on tehty helpoksi, joten parkkipaikan omistajalle ja paikalliselle autolijalle palvelun käyttämisestä on todellakin molemminpuoleista hyötyä!
Image of Shareway-application viewing Jyväskylä.

Miten vuokralle asettaminen käytännössä onnistuu? Katso video alta!

Heräsikö kysymyksiä?

Vastaamme mielellämme!
Onko sinulla ehdotus Shareway-palvelun toimintaan? Haluatko ottaa Shareway-palvelun käyttöön, mutta jokin asia jäi vielä askarruttamaan? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme!
Haluatko kuulla lisää?
Liittymällä saat tiedon sähköpostiisi Shareway-palvelun uusimmista käänteistä!
Uutiskirjeen avulla saat tietoa uusimmista käänteistä suoraan sähköpostiisi. Haluamme tiedottaa sinua vain niistä asioista jotka sinua oikeasti kiinnostavat - täytä siis alla oleva lomake jatkaaksesi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.