Ansaitse parkkipaikallasi

Vuokraa paikkaasi Shareway-sovelluksella

  • Play Store
  • App Store

Palvelu on loistava! Tiesin, että meillä Lutakossa on parkkipaikat vähissä, varsinkin tapahtumien aikana. Päätin kokeilla vuokrata paikkaani, ja vuokratuotot olivat yllättävänkin hyviä!

Niina

Parkkipaikkaansa vuokraava Shareway-käyttäjä

Paljonko parkkipaikkaa vuokraamalla voi tienata Helsingissä?

Saat itse päättää parkkipaikkasi hinnoittelusta, ja jokaisesta pysäköinnistä sinulle jää käteen 60%. Lopuilla katetaan muun muassa maksupalvelukustannukset.

Pienistä puroista kasvaa suuria jokia, ja tässä tapauksessa pysäköintituottoja! Helsingin keskustassa 1.8€ suositellulla tuntihinnalla autoilija maksaa...

14€

Kahdeksan tunnin pysäköinnistä

173€

Kuukaudessa, jos samanlainen pysäköinti tapahtuu kolme kertaa viikossa

2076€

Vuodessa!

Onko sinulla parkkipaikka?

Vuokraa parkkipaikkaasi silloin kun et itse sitä käytä! Parkkipaikan vuokraaminen on helppoa ja vaivatonta - voit asettaa paikkasi vapaaksi juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Shareway-sovelluksen avulla voit vuokrata ilman turhaa säätämistä - paikkaa ei tarvitse olla näyttämässä ja vuokrasopimusta ei tarvitse laatia, sillä sovellus hoitaa kaiken puolestasi.

Maksat kuitenkin parkkipaikastasi - mikset myös tienaisi sillä?

Jokainen meistä maksaa parkkipaikastaan joko vuokraa tai vastiketta. Shareway-palvelulla voit tienata parkkipaikallasi kun et itse sitä käytä, ja ansaitset jokaisesta toteutuneesta vuokrauksesta 60%. Reilua, eikö totta?

Vuokraa helposti ja vaivattomasti

Shareway-palvelulla vuokraaminen on tehty helpoksi. Vuokrasopimuksia ei tarvitse tehdä, sillä maksuliikenne ja ehdot toteutuvat sovelluksen avulla - parkkipaikkaakaan ei tarvitse erikseen autoilijalle näyttää, sillä paikkasi näkyy sovelluksen karttanäkymässä.

Voit vuokrata parkkipaikkaasi helposti joko Androidilla, Applella tai verkkoselaimella!

Lisätuloja ja yhteistä hyvää

Parkkipaikallasi pääset siis tienaamaan, mutta samalla helpottamaan asuinympäristösi tilannetta - parkkipaikoista on monesti pulaa, ja se nähdään usein kalliina ja hankalana. Shareway-palvelulla pysäköinti on tehty helpoksi, joten parkkipaikan omistajalle ja paikalliselle autolijalle palvelun käyttämisestä on todellakin molemminpuoleista hyötyä!

Kuvakaappaus Shareway-sovelluksesta, jossa parkkipaikkoja Jyväskylän keskustassa.

Lisää parkkipaikkasi Shareway-palveluun!

Shareway-autoilijoilla voi olla parkkipaikallesi yllättävääkin tarvetta - lisää siis parkkipaikkasi palveluun ja kokeile matalalla kynnyksellä parkkipaikkasi vertaisvuokraamista! Parkkipaikan lisääminen palveluun onnistuu helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot, ja palvelu hoitaa loput puolestasi.

Paikan lisääminen ei sido sinua käyttäjänä mihinkään, ja vuokraat paikkaasi vain silloin kun se sinulle sopii.

Loading...

Ladataan pysäköinninvalvojia

Kokeile Shareway-sovellusta!

Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Voit lisätä jo parkkipaikkasi sovellukseen ja asettaa paikkasi vuokrattavaksi vaikka mökkiviikonlopun ajaksi, asuit sitten missä tahansa. Ole siis kaupunkisi ensimmäisten joukossa ansaitsemassa parkkipaikallasi, kun et sitä itse käytä!

Suurennettu mobiililaite, johon nainen nojaa.
  • Jo useita tuhansia käyttäjiä!

  • Voit ansaita jopa 600 € vuodessa!

  • Jo 250 lisättyä parkkipaikkaa!

  • Play Store
  • App Store

Meistä

  • Ota yhteyttä
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista

Lataa sovellus!

Kokeile!

Shareway-palvelun käyttö ei maksa mitään - voit vuokrata paikkaasi ja tienata, maksat itse vain pysäköinneistäsi!

Kokeile

Y-tunnus: 3000007-9. Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä. © 2019 Shareway Oy