Nyt voit itse määrittää Shareway-paikkasi hinnat!

Paljonko voit tienata parkkipaikallasi? Nyt voit itse määrittää, paljonko pysäköinti paikallasi maksaa!

Paikan omistajalle parempaa tuottoa ruuhkahuippuina

Jokainen autoilija tietää, että kesän suurtapahtumat kuten festivaalit vaikuttavat autoiluun, ja tietenkin pysäköintiin. Auto on johonkin saatava, ja parkkipaikasta voi silloin maksaa myös korkeampaa hintaa.

Uudistettu hinnoittelumalli mahdollistaa parkkipaikan omistajalle joustavamman tavan käyttää Shareway-sovellusta. Shareway-paikan vuokraajan itse määritellessä parkkipaikkansa hinnan, on paikan omistajalla mahdollisuus suurempiin vuokratuottoihin silloin, kun kysyntää on enemmän. Shareway-parkkipaikan omistajana voit siis asettaa parkkipaikallesi korkeamman hinnan esimerkiksi naapurissa olevan tapahtuman ajaksi, ja siten ansaita enemmän vapaana olevalla paikallasi!

Joko kokeilit Shareway-selainsovellusta?

Parkkipaikan omistaja voi 8.5.2023 alkaen hinnoitella parkkipaikkansa palvelussa itse niin halutessaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit parkkipaikan omistajana asettaa parkkipaikallesi haluamasi tunti-, päivä- ja viikkohinnat asettaessa paikkaasi vapaaksi Shareway-palvelussa. Mikäli et halua vaikuttaa itse parkkipaikkasi hinnoitteluun, voit kuitenkin jatkaa palveluun asetettujen aluekohtaisten oletushintojen käyttämistä normaaliin tapaan.

Toistaiseksi parkkipaikan voi hinnoitella itse Shareway-selainsovelluksessa. Mobiilisovelluksessa vapaaksi asetetut paikat noudattavat yhä Shareway-palvelun määrittelemiä oletushintoja. Jos siis haluat hinnoitella paikkasi itse, kirjaudu sisään palveluun osoitteessa https://app.shareway.fi ja aseta paikkasi vapaaksi haluamallasi hinnoilla!

Meistä

  • Ota yhteyttä
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista

Lataa sovellus!

Kokeile!

Shareway-palvelun käyttö ei maksa mitään - voit vuokrata paikkaasi ja tienata, maksat itse vain pysäköinneistäsi!

Kokeile

Y-tunnus: 3000007-9. Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä. © 2019 Shareway Oy