Miten Shareway auttaa autoilijaa löytämään kohtuuhintaiset parkkipaikat kaupunkialueilla

Autoilijalle entuudestaan tuntemattomissa kaupungeissa liikkuminen voi tuottaa tuskaa. Erityisesti pysäköinti voi tuottaa päänvaivaa, oli kyse sitten lyhyemmistä pysäköinneistä tai pitkäaikaisemman parkkipaikan löytämisestä. Shareway voi helpoittaa autoilijan arkipäivää erityisesti tällaisissa tilanteissa.

Olet työmatkalla ajamassa kohti sinulle aiemmin tuntematonta kaupunkia. Ajaessasi huomaat, että sinulle on edelleen hieman hämärän peitossa, mihin autosi aiot jättää. Kuulostaako tutulta?

Yleisimmin autoilijalla on tapana ajella kohti majapaikkaa, pyöriä muutamaa korttelia ympäri, odottaa onnenpotkua kadunvarsipaikasta ja loppujen lopuksi ajaa auto ensimmäiseen vastaantulevaan parkkihalliin. Kaukaa viisaat voivat jopa tehdä muutaman Google-haun alueen mahdollisista parkkipaikoista tai parkkihalleista. Tämäkin voi olla toki toimiva ratkaisu (jos onni on kohdallaan, ja parkkipaikka löytyy), mutta parkkihallit ja erityisesti kadunvarsipaikat voivat osoittautua varsinkin pidemmän päälle kalliiksi ratkaisuksi. Tämän lisäksi kadunvarsipaikat voivat erityisesti isommissa kaupungeissa olla vähintäänkin kortilla. Hakukoneiden rassaamisen lisäksi ennakoivia toimenpiteitä voi onneksi harjoittaa myös pysäköinnin suhteen, ja tässä Shareway-palvelu on avuksi.

1. Näet parkkipaikat kartalla – etsi paikkaa sieltä, mistä sitä tarvitset

Niin Shareway-palvelun selainversiossa kuin mobiilisovelluksessakin näet kaikki muiden käyttäjien Shareway-paikat kartalla. Tämä helpottaa sinua etsimään paikkoja sieltä, mistä sitä tarvitset, ja parhaimmassa tapauksessa löydät parkkipaikan sekunneissa – jo ennen kuin olet edes päässyt autollasi paikan päälle sitä etsimään.

2. Voit vuokrata paikan heti tai pyytää sitä vapaaksi

Shareway-palvelussa voit valita paikan kartalta ja vuokrata sen heti, mikäli se on vapaana. Käytännössä voit siis pysäköidä muiden käyttäjien vapaille paikoille yhtä vaivattomasti, kuin ajaisit mihin tahansa vapaana olevaan ruutuun. Voit myös pyytää paikkoja vapaaksi haluamaltasi alueelta, haluamaksesi ajankohdaksi!

3. Näet sovelluksessa paikkakohtaisen hinnoittelun

Kuten sanottua, pysäköinti on kallista – erityisesti kaupunkialueiden parkkihalleissa ja kadunvarsipaikoilla. Kaikki Shareway-paikat ovat käyttäjien omia parkkipaikkoja, joiden hinnoittelun määrittävät käyttäjät itse, ohjeenaan palvelun esittämät aluekohtaiset suositukset. Näet jokaisen parkkipaikan paikkakohtaisen hinnoittelun, joten voit valita alueen ja hinnan perusteella juuri sinulle ja autollesi sopivan parkkipaikan.

Jos et vielä ole kokeillut Shareway-sovellusta – tee se nyt! Helpoimmin pääset tarkastelemaan Shareway-palvelun tomintaa selaimessa osoitteessa app.shareway.fi, mutta autoilemaan lähtiessä suosittelemme lataamaan mobiilisovelluksen joko Android- tai iOS-laitteellesi!

Kokeile Shareway-sovellusta!

Liity kasvavaan Shareway-käyttäjien joukkoon! Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Oli kyseessä sitten lomamatka tai työreissu, pysäköi helposti ja edullisesti muiden käyttäjien Shareway-paikoille missä tahansa liikutkin!

Suurennettu mobiililaite, johon nainen nojaa.
  • Jo useita tuhansia käyttäjiä!

  • Yli 7000 palvelussa suoritettua pysäköintituntia!

  • Jo 250 lisättyä parkkipaikkaa!

  • Play Store
  • App Store

Meistä

  • Ota yhteyttä
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista

Lataa sovellus!

Kokeile!

Shareway-palvelun käyttö ei maksa mitään - voit vuokrata paikkaasi ja tienata, maksat itse vain pysäköinneistäsi!

Kokeile

Y-tunnus: 3000007-9. Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä. © 2019 Shareway Oy