Eroon pysäköintilapuista

Jokainen autoilija tunnistaa ongelman, nimittäin pysäköinnin ja pysäköinnin ratkaisut.

Nykyisillä käytänteillä autopaikan vuokraaja joutuu useissa taloyhtiöissä lunastamaan pysäköintiin oikeuttavan lipareen, joka asetetaan tuulilasiin pysäköidessä taloyhtiön pihalle. Entä vieraat, entä muut autoilijat?

Kömpelöä ja vanhanaikaista

Kuten tiedätte, tällä hetkellä ei ole olemassa toimivaa tapaa kontrolloida sitä, kuka milloinkin taloyhtiöissä ja yrityksissä pysäköintipaikalle pysäköi. Arki on täynnä esimerkkejä, jolloin pysäköintilaput ja listat eivät itsessään toimi – mitä jos käytät vaihtoautoa korjaamosta, tai puolisosi haluaa pysäköidä paikallesi omalla autollaan? On hankala seurata, missä autossa mikäkin pysäköintilappu on menossa. Sen lisäksi yhtä parkkipaikkaa kohden annetaan yleensä vain yksi lupa, vaikka samalla paikalla käyttäjiä voisi olla useita. Kirjavat käytänteet tuovat haasteita myös pysäköinninvalvonnalle, minkä auton pitäisi olla pysäköitynä millekkin paikalle?

Shareway ratkaisuna

Milloin kiekolla, milloin pysäköintiluvalla – jokaikiseen kohteeseen tuntuu olevan oma ratkaisunsa. Tähän teemme Sharewayllä muutoksen. Niin taloyhtiöissä kuin yrityksissäkin ongelmalliseksi nousee monesti muiden pysäköintiin liittyvien ongelmien ohella pysäköintilappujen hallinnointi. Tästä haluamme päästä eroon.

Sharewaytä käyttämällä sekä taloyhtiössä että yrityksissä voidaan päästä täysin irti vanhanaikaisista pysäköintilapuista. Tässä vaiheessa herää tietenkin kysymys, mistä taloyhtiö tietää, milloin mikäkin paikka on kenenkin käytössä? Ja sen lisäksi, mistä tiedämme, jos pihallamme pysäköi joku, jonka siellä ei pitäisi pysäköidä?

Siksi meillä on olemassa integraatio valtaosaan yksityisen ja julkisen pysäköinninvalvonnan käyttämiin järjestelmiin. Tämä tarkoittaa selkeällä suomen kielellä sitä, että jokainen pysäköinninvalvoja näkee reaaliaikaisesti sen, minkä auton pitäisi olla pysäköitynä milläkin paikalla. Ja tietenkin myös sen, jos joku on pysäköinyt luvatta.

Taloyhtiöille tarjoamme ratkaisun, joka säästää vaivan pysäköinnin organisoinnista. Lisää tietoa Sharewayn ratkaisusta taloyhtiöille voit lukea täältä. Yrityspalveluihimme taas pääset tutustumaan erilliseltä sivultamme täältä.

Meistä

  • Ota yhteyttä
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista

Lataa sovellus!

Kokeile!

Shareway-palvelun käyttö ei maksa mitään - voit vuokrata paikkaasi ja tienata, maksat itse vain pysäköinneistäsi!

Kokeile

Y-tunnus: 3000007-9. Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä. © 2019 Shareway Oy