Yrityksille

Onko yritykselläsi pysäköintipaikkoja, jotka ovat käytössä vain työpäivän ajan? Etsitkö jatkuvasti parkkipaikkoja asiakkaillesi tai henkilökunnallesi?

Play StoreApp Store

Jotta luoksesi on helppo tulla

Shareway-palvelun käyttö yrityksessäsi

Vapaiden pysäköintipaikkojen laittaminen vuokrattavaksi palvelumme avulla on helppoa. Alta voit lukea kaiken siitä, miksi palvelu on hyvä ottaa käyttöön sinunkin yrityksessäsi.

Etsimme lisää yritysasiakkaita Shareway-palvelun käyttäjiksi Jyväskylässä! Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä yrityksesi parkkipaikoista hyödyllisemmät niin yrityksellesi kuin asiakkaillesikin.

Pysäköinti yrityksessäsi

Miksi Shareway helpottaa yrityksesi toimintaa?

  1. Viihtyvyyttä asiakkaillesi

    Asiakkaillesi viihtyvyys ja yrityksesi saavutettavuus on kaikki kaikessa. Pysäköinti on asioinnissa suuri osa asiakkaasi viihtyvyyttä, ja palvelumme avulla voit kehittää sitä vaivattomasti entisestään.

  2. Toimivampaa pysäköintiä

    Asiakkaidesi lisäksi myös työntekijöillesi. Hallinnointi on helppoa, ja voit hallinnoida yrityksesi paikkoja helposti mobiilisovelluksella. Lisää paikat ja ilmoita milloin ne ovat muiden vuokrattavissa!

  3. Tuottoa - ja yhteistä hyvää

    Aukioloaikojen ulkopuolella yrityksenne paikat ovat käyttämättä. Maksatko kenties työntekijöidesi pysäköinnin? Mikset vuokraisi paikkoja eteenpäin silloin kun työntekijäsi eivät niitä tarvitse?

Ohjeet palvelun käyttöön
Helppoa pysäköintiä Sharewayn avulla

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa sinua? Laita kysymyksesi meille, vastaamme jokaiseen kyselyyn vuorokauden kuluessa.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen avulla saat tietoa uusimmista käänteistä suoraan sähköpostiisi.