Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Shareway yrityksille

Lue, miten Shareway voi ratkaista pysäköinnin tarpeita työntekijöillesi ja asiakkaillesi

Title
Subtitle
Idea on mielestäni loistava - kiertotaloushenkisenä ihmisenä parkkipaikkojen vertaisvuokraaminen tuntui fiksulta, ja sovellus toimi loistavasti. Pysäköinti oli muutenkin kohtuuhintaista.
JenniAutoileva Shareway-käyttäjä

Shareway-palvelun käyttö yrityksessäsi

Vapaiden pysäköintipaikkojen laittaminen vuokrattavaksi palvelumme avulla on helppoa. Alta voit lukea kaiken siitä, miksi palvelu on hyvä ottaa käyttöön sinunkin yrityksessäsi. Etsimme lisää yritysasiakkaita Shareway-palvelun käyttäjiksi Jyväskylässä! Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä yrityksesi parkkipaikoista hyödyllisemmät niin yrityksellesi kuin asiakkaillesikin.

Shareway-pysäköinti asiakkaillesi

Subtitle
1.
Asiakkaanne ei tarvitse enää etsiä pysäköintitilaaAsiakkaillesi viihtyvyys ja yrityksesi saavutettavuus on kaikki kaikessa. Pysäköinti on asioinnissa suuri osa asiakkaasi viihtyvyyttä, ja palvelumme avulla voit kehittää sitä vaivattomasti entisestään. Voit joko lisätä yrityksenne paikat sovellukseen, tai viestiä asiakkaillesi Shareway-palvelun käytöstä!
1.
Helpommin asioimaan - tyytyväisemmät asiakkaatOli Shareway-paikka sitten joko yrityksenne tai jonkun muun, Shareway-palvelun avulla jokaisella autoilijalla on reaaliaikainen näkemys saatavilla olevista parkkipaikoista. Mitä helpompi saatavuus, sitä tyytyväisemmät asiakkaat!
1.
Omilla paikoilla tuottoa - ja yhteistä hyvääVoitte myös vuokrata yrityksenne parkkipaikkoja Shareway-palvelussa. Käytännössä voitte joko vuokrata paikkoja asiakkaillenne, tai omien aukioloaikojenne ulkopuolella muille Shareway-käyttäjille.
Ota meihin yhteyttä!
Image of Shareway-application viewing Jyväskylä.

Shareway-pysäköinti työntekijöillenne

Subtitle
1.
Työntekijöille helpompi saavutettavuus työpaikallaLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
1.
Työnantajalle edullisempi tapa pysäköidäLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
1.
Ei enää työntekijöiden parkkisakkoja
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Image of Shareway-application viewing Jyväskylä.

Ota meihin yhteyttä

Ja kerromme lisää ratkaisuistamme.
Onko sinulla ehdotus Shareway-palvelun toimintaan? Haluatko ottaa Shareway-palvelun käyttöön, mutta jokin asia jäi vielä askarruttamaan? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.