Mikset vuokraisi sitä, mitä et itse käytä?

Kun ajat, et käytä parkkipaikkaasi - mikset siis vuokraisi omaasi, kun et sitä itse käytä?

Play StoreApp Store

Parkkipaikan vuokraaminen on helppoa - aseta paikkasi vapaaksi, kun et sitä itse käytä

Kuka tahansa voi vuokrata omaa parkkipaikkaansa Shareway-sovelluksen avulla - helposti ja vaivattomasti. Lisää paikkasi sovellukseen ja aseta se vapaaksi. Päätät itse, milloin paikkasi on muiden vuokrattavana. Mikset siis vuokraisi omaasi vaikkapa työpäivän tai mökkiviikonlopun ajaksi?

Shareway on pian käytössä Turussa. Lataa sovellus nyt ja laita paikkasi valmiiksi tulevia vuokrauksia varten!

Kattavat ohjeet parkkipaikan omistajalle löydät ohjeet-sivultamme.

  1. Ansaitse paikallasi!

    Pienistä puroista kasvaa suuria jokia - vuokraamalla paikkaasi ansaitset jokaisesta toteutuneesta pysäköinnistä. Ansaitset 60% jokaisesta pysäköinnistä, jotka tilitämme sinulle joka kuukausi.

  2. Vuokraa vain silloin kun sinulle sopii

    Voit laittaa parkkipaikkasi vapaaksi vaikka välittömästi. Vaihtoehtoisesti voit asettaa paikkasi muiden vuokrattavaksi vain tietyille ajanjaksoille. Voit esimerkiksi asettaa paikkasi vapaaksi koko työviikon ajaksi niille tunneille, kun et paikkaasi käytä!

  3. Ei tarvetta parkkilapuille

    Sinun ei tarvitse huolehtia parkkipaikkojen lupalapuista. Sovelluksemme viestii pysäköinninvalvonnan käyttämien järjestelmien kanssa, joten pysäköintioikeus näkyy myös pysäköinninvalvonnalla digitaalisesti.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Mikäli jokin asia askarruttaa - oli kyse sitten vaikkapa pysäköinninvalvonnasta, parkkitilasta tai maksupalveluista, autamme mielellämme. Kysy pois - me vastaamme!

Yhteistyössä