Shareway-palvelulla voit vuokrata parkkipaikkaasi muille, ja pysäköidä muiden vapaille paikoille.

Shareway avataan Jyväskylässä 14.9!

Shareway avataan Jyväskylässä 14.9.2020

Shareway-palvelu avataan Jyväskylässä maanantaina 14.9.2020. Sovelluksen avulla voit laittaa oman parkkipaikkasi vuokralle sekä vuokrata muiden vapaita paikkoja! Sovelluksen voit ladata Google Play-kaupasta ja App Storesta. Jos olet jo ladannut sovelluksen, muistathan päivittää sen uusimpaan versioon!

Mistä kaikki sai alkunsa?

Shareway-palvelu sai alkunsa Jyväskylän kaupungin tekemästä tutkimuksesta, jonka mukaan yksityiset parkkipaikat ovat käytössä vain 28-53% vuorokaudesta. Samaan aikaan pysäköinti koetaan haasteelliseksi keskusta-alueilla - tilaa ei löydy sieltä minne haluttaisiin pysäköidä tai hinta koetaan liian kalliiksi.

Haluamme olla mukana rakentamassa viihtysämpiä kaupunkeja ja tarjota ratkaisua kaupunkeja vaivaavaan pysäköintiongelmaan. Mielestämme ei ole järkevää rakentaa uusia kalliita pysäköintitaloja, koska meillä on mahdollisuus hyödyntää olemassa olevaa tilaa - resurssiviisaasti.

Miten palvelu toimii?

Palvelu on toteutettu mobiilisovelluksena, joka toimii ensin Jyväskylässä. Parkkipaikan omistajat voivat rekisteröityä palveluun ja laittaa oman parkkipaikkansa vuokralle, silloin kun eivät itse paikkaansa tarvitse - esimerkiksi työpäivän ajaksi. Parkkipaikan omistajat tienaavat jokaisesta toteutuneesta pysäköinnistä itselleen 60%.

Autoilijat näkevät reaaliaikaisesti vapaana olevat parkkipaikat ja voivat vuokrata näitä paikkoja sovelluksen avulla. Autoilija maksaa paikasta vain siltä ajalta kun paikalla pysäköi. Autoilijoille tuomme lisää vaihtoehtoja pysäköintiin ja olemme myös määrittäneet hintamme siten, että ne ovat kyseisen alueen muuta julkista pysäköintiä edullisemmat.

Kysyttävää? Voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin täältä. Lisäksi jos kaipaat tukea palvelun käyttöön, löydät ohjeet sovelluksen käyttöön ja parkkipaikan lisäämiseen täältä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä ja jätä kysymyksesi meille - autamme mielellämme :)

Ota yhteyttä!

Jos sinulla jäi kysyttävää, tai haluat keskustella kanssamme lisää - ota meihin epäröimättä yhteyttä!

Tilaa uutiskirje