Parkkipaikan omistaja - laita paikkasi vuokralle

Parkkipaikan omistaja - näin laitat paikkasi vuokralle

Oletko miettinyt oman parkkipaikkasi vuokraamista? Nyt, kun sovelluksemme on ladattavissa, haluamme helpottaa päätöstäsi laittaa paikkasi vuokralle. Palvelun käyttö ei maksa sinulle parkkipaikan omistajana mitään. Voit ainoastaan ansaita helppoa lisätuloa vuokraamalla paikkaasi silloin kun et itse sitä tarvitse. Olemme tukemassa sinua joka askeleella, joten jos sinulle herää jotain kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Shareway-sovellus on ladattavissa Google Play-kaupassa sekä App Storessa. Voit tällä hetkellä rekisteröityä parkkipaikan omistajaksi ja laittaa paikkasi valmiiksi tulevia vuokrauksia varten. Vuokraustoiminta alkaa Jyväskylässä maaliskuun aikana. Ole nopea, sillä tarjoamme ensimmäisille parkkipaikkansa rekisteröineille viiden euron arvosta krediittejä palveluumme!

Mitä tietoja tarvitset parkkipaikan lisäämistä varten?

Lataa sovellus - rekisteröidy vuokraajaksi - lisää parkkipaikkasi - aloita tienaaminen!

Koska maksamme palvelumme kautta tuloja sinulle, vaatii parkkipaikan vuokralle laittaminen asiakkaan tunnistamista sekä tiettyjen dokumenttien lisäämistä. Näillä toimenpiteillä minimoidaan väärinkäytösten riski ja mahdollistetaan se, että tulojen maksaminen tapahtuu turvallisesti, maksupalvelulain asettamien säännöksien mukaan. Käytämme maksamiseen luotettavaa Stripe-palvelua.

Rekisteröimiseen tarviset henkilötietojesi lisäksi:

  • Henkilöllisyystodistuksen (esim. ajokortti tai passi).
  • Asuinosoitteesi vahvistavan dokumentin (esim. lasku, jossa näkyy nimesi ja osoitteesi tai vuokrasopimus).
  • Tilinumerosi

Tarkistuslista parkkipaikan omistajalle

  1. Tarkista, että alueellasi toimiva pysäköinninvalvonta on yhteistyössä Sharewayn kanssa. Tällä hetkellä voit laittaa paikkasi vuokralle, jos alueellasi toimii MKM Park Service Oy tai siellä ei ole pysäköinninvalvontaa ollenkaan. Toimiiko alueellasi joku muu pysäköinninvalvonta? Teemme jatkuvasti uusia yhteistyösopimuksia, joten auta meitä ottamalla yhteyttä ja kertomalla mikä pysäköinninvalvonta alueellasi toimii!
  2. Voimme tällä hetkellä hyväksyä parkkipaikkoja joihin on esteetön pääsy. Puomit, portit tai hallit ovat valitettavasti esteenä vaivattomalle pysäköinnille Sharewayn avulla.
  3. Jos alueellasi on pysäköintilaput käytössä, pidä lupa näkyvissä edelleen. Paikkaasi väliaikaisesti vuokraava ei kuitenkaan tarvitse pysäköintilappua, koska lupa pysäköinnistä välittyy pysäköinninvalvonnalle palvelumme avulla

Täältä löydät yksityiskohtaisemmat ohjeet niin sovelluksen käyttöön kuin parkkipaikan lisäämiseen. Lataa sovellus, lisää parkkipaikkasi ja ole ensimmäisten joukossa parantamassa Jyväskylän kaupungin ja sen asukkaiden viihtyvyyttä!

Mukavia vuokraushetkiä!

Ota yhteyttä!

Mistä haluaisit tietää lisää? Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa sinua. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin vuorokauden kuluessa.

Tilaa uutiskirje