Arvomme käyttäjillemme kesken viikottain palkintoja!

Osallistu joulukampanjaan - tänä vuonna pukki voi tulla aikaisin!

Shareway haluaa toivottaa käyttäjillensä erittäin lämmintä joulunodotuksen aikaa - ja siksi tänä vuonna pukki voi tulla aikaisin!

Arvomme joka viikko aktiivisten käyttäjiemme kesken 20€ lahjakortin. Lisäksi arvomme joulun pääpalkintona kaikkien Facebook-postaukseen kommentoineiden kesken 50€ arvoisen lahjakortin. Mikä parasta - voittaja saa itse päättää mihin liikkeeseen hän lahjakortin haluaa.

20€ lahjakorttien arvonta suoritetaan joka sunnuntai klo 12. Ensimmäinen arvonta suoritetaan sunnuntaina 6.12.2020, ja pääpalkinto arvotaan jouluaattona 24.12.2020 klo 12! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Ota siis jouluostoksille lähtiessäsi Shareway käyttöön, ja pysäköi asioinneillasi helposti ja edullisesti muiden vapaille paikoille!

Miten osallistun kilpailuun?

Se on yksinkertaista - käyttämällä sovellusta, eli joko laittamalla paikkasi vapaaksi, tai pysäköimällä jonkun muun vapaalle paikalle! Kampanja-aika on 30.11.-27.12.2020.

Osallistut automaattisesti kilpailuun, kun...

1. Pysäköit Shareway-sovelluksen avulla, tai

2. Asetat parkkipaikkasi vapaaksi sovelluksessa, tai

3. Kerrot Facebook-kilpailussa meille, kenen kanssa menisit jouluostoksille ja mihin käyttäisit 50€ lahjakortin

Ja näin olet osallistunut joulukampanjaamme. Huomaathan, että suoritamme uuden arvonnan joka viikko - voit siis osallistua kampanjaamme vaikka jokaikisellä jouluviikolla!Tilaa uutiskirje