Pysäköi Shareway-sovelluksella muiden käyttäjien paikoille maksutta Black Weekendin ajan.

Pysäköi ilmaiseksi koko Black Weekendin ajan Shareway-sovelluksella!

Black Friday aiheuttaa hulinaa kaupoissa ja keskustoissa. Kannustamme tekemään hankintoja, jotka kestävät aikaa. Lisäksi haluamme muistuttaa Shareway-sovelluksestamme, jonka avulla tehostamme yksityisten pysäköintipaikkojen käyttöastetta!

Tarjoamme kaikille sovellustamme käyttäneille ilmaiset pysäköinnit 26.11.-28.11.2021. Parkkipaikan omistajille maksetaan normaali korvaus kampanja-aikana tehdyistä pysäköinneistä.

Tarvitsetko parkkipaikkaa viikonloppuna? Nyt on loistava tilaisuus kokeilla pysäköidä juuri sinne, mistä paikkaa eniten tarvitset. Lataa sovellus ja pysäköi ilmaiseksi! Androidille sovelluksen voit ladata Play Storesta, ja Applelle App Storesta. Löydät myös sovellukset etsimällä sovelluskaupastasi.

Onko parkkipaikkasi tyhjillään viikonlopun ajan? Nyt on tilaisuutesi testata, onko parkkipaikallesi kysyntää. Lataa sovellus ja aseta paikkasi muiden vuokrattavaksi. Saat kampanja-aikana tehdyistä pysäköinneistä normaalin korvauksen.

Kampanja-aika ja säännöt:

Kampanja on voimassa siten, että pysäköinti tapahtunut välillä 26.11. klo 00.00 - 28.11. klo 23:59. Vain tänä aikana tehdyistä pysäköinneistä tehdään hyvitys.

Pysäköinnin alkaessa kampanja-aikana käyttäjältä tehdään katevaraus ilmoitetulta maksukortilta. Rahat palautetaan takaisin käyttäjän tilille veloitetun pysäköinnin jälkeen. Enimmäishyvitys on 20€ per käyttäjä.

Kampanjatarjous on käytettävissä kerran käyttäjää kohden, ja hyvitys maksetaan ensimmäisestä kampanja-aikana aloitetusta pysäköinnistä.

Parkkipaikan omistajille maksetaan normaali korvaus kampanja-aikana tehdyistä pysäköinneistä. Kampanja on voimassa alueilla, joissa Shareway-palvelu on käytössä, eli Jyväskylässä ja Turussa.

Huomaathan, että kampanja ei koske pysäköintiä omalle parkkipaikalle. Tällaisista tapauksista emme maksa parkkipaikan omistajan osuutta.

Kysymyksiä?

Vastaamme mielellämme! Täytä yhteystietosi ja kysymyksesi tai palautteesi alle, niin palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Tilaa uutiskirje