Pysäköi jatkossa helpommin Turussa Shareway-sovelluksen avulla

Kerro meille, missä koet haasteita pysäköinnin suhteen - ratkaisemme ongelmasi!

Play StoreApp Store

Ratkaise kanssamme Turun pysäköintihaasteet!

Tuomme helpomman pysäköinnin sinne missä sitä eniten tarvitaan. Kerro siis meille, missä olet kohdannut haasteita pysäköintiin liittyen Turun alueella.

Kerro vapaasti minkälaisia haasteita olet kohdannut ja missä. Haasteet voivat liittyä esimerkiksi vieraspaikkojen puutteeseen, pysäköinnin kalliiseen hintaan tai aikarajoituksiin.

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa ja edistää kanssamme parempaa pysäköintiä Turun alueella!

Joko kuulit "parkkipaikkojen AirBnB:stä"?

Turun Sanomat uutisoi 23.3.2021 6Aika hankkeen toteutuksista Turun kaupungin suhteen. Otsikoissa mainittiin parkkipaikkojen AirBnB - joka tunnetaan jo Jyväskylässä nimellä Shareway!

Nyt Shareway on saapumassa Turkuun, ja haluamme kuulla juuri sinulta enemmän siitä, missä pysäköinti tuottaa eniten haasteita. Missä on hankala pysäköidä? Missä parkkipaikkoja on miltei mahdotonta löytää? Missä kulutat aikaa eniten vain ajellaksesi ympäriinsä etsiessäsi tyhjää parkkipaikkaa?

Jos palvelu on sinulle entuudestaan tuttu, voit siirtyä sivun yläosaan vastaamaan kyselyyn. Se ei vie kauaa, ja voit kertoa meille omin sanoin kokemuksistasi!

Alla kuitenkin lisää tietoa siitä, mikä on Shareway, ja miten edistämme helpompaa autoilua jakamistalouden avulla.

 1. Löydä parkkipaikka sieltä, mistä sitä eniten tarvitset

  Tienvarsipaikat ja pysäköintialueet ovat kaikki varattuja, ja olet kiertänyt jo kolme kertaa korttelin ympäri etsien tyhjää parkkitilaa. Oletko koskaan miettinyt, mikset voisi pysäköidä niille vapaana oleville yksityispaikoille, joita kukaan ei juuri sillä hetkellä käytä?

  Sitä mekin ajattelimme kehittäessämme Shareway-palvelua. Shareway-sovelluksella näet reaaliajassa vapaana olevat pysäköintipaikat - ja voit pysäköidä muiden vapaille paikoille. Vieläpä julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla!

 2. Vuokraa paikkaasi, kun et sitä itse käytä

  Helppoa ja yksinkertaista - lisättyäsi paikkasi sovellukseen, voit vuokrata sitä helposti muille. Hallitset itse täysin, milloin parkkipaikkasi on vapaana muiden vuokrattavaksi.

  Mikset vuokraisi paikkaasi muille vaikkapa työpäivän tai mökkiviikonlopun ajaksi?

 3. Yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja yrityksille.

  Kuka palvelua voi käyttää?

  Olit sitten yksityishenkilö, taloyhtiön tai yrityksen edustaja, voit laittaa parkkipaikkasi vuokralle, kun et sitä itse käytä! Autoilijoille tuomme taas lisää vaihtoehtoja pysäköintiin.

Shareway saapuu Turkuun - joko kuulit "Parkkipaikkojen AirBnB:stä"?

Haluatko kuulla meistä lisää?

Shareway saapuu Turkuun keväällä 2021! Jos haluat kuulla meistä lisää, kirjaudu sähköpostilistoillemme - emme lähetä mitään turhaa, vain tärkeimmät uutisemme. Näin saat tiedon ensimmäisten joukossa, kun palvelu on käytettävissä Turussa!