Kuinka pysäköidä helpoiten Jyväskylässä

Sharewayllä teemme sen yksinkertaiseksi.

Play StoreApp Store

Mistä löytää vapaita parkkipaikkoja Jyväskylästä?

Tapahtuma-aikana se ei ole helppoa - jokaikinen maksuton parkkipaikka on täynnä, ja maksullisillakin on täyttä. Sen lisäksi pysäköinti on kohtalaisen hintavaa, ja todennäköisesti kaukana sieltä, minne pitäisi päästä pysäköimään.

Yksityisiä parkkipaikkoja on kuitenkin paljonkin vapaana, ja Shareway-mobiilisovelluksen avulla voit pysäköidä muiden vapaaksi asettamille paikoille. Olemme tehneet tästä myös tapahtumakävijöille helppoa ja mahdollisimman yksinkertaista.

Shareway toimii siten, että kuka tahansa autopaikan haltija voi vuokrata paikkaansa, kun ei sitä itse käytä - joko lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajanjaksoksi.Tällä hetkellä tarjoamme paikkoja Sharewayn kautta vuokrattavaksi Jyväskylässä keskustasta ja sen lähialueilta - joten mitä luultavimmin löydät helposti vapaana oleva paikat juuri sieltä, mihin olet menossa ja missä paikkaa tulet tarvitsemaan.

Jyväskylä on koti monelle hienolle tapahtumalle - oli kyseessä sitten Olutsatama, Suomipop-festivaalit tai Rallit, vapaita paikkoja varmasti löytyy!

  1. Helposti ja läheltä

    Löydä vapaa paikka helposti ja sieltä, mihin sinun tulisi päästä.

  2. Edullista, eikö totta

    Tarjoamme paikkoja julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla!

  3. Ympäristöteko

    Ei enää kruisailua vapaan parkkipaikan metsästyksessä - eikä kaupungeilla tarvetta uusille pysäköintialueille.

Löydä tapahtumien aikana pysäköinnissä vapaat parkkipaikat helposti ja vaivattomasti.

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää!