Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Tapahtumapysäköinti on nyt helpompaa Jyväskylässä

Shareway tekee sen yksinkertaiseksi.

Title
Subtitle
1.
Mistä löytää vapaita parkkipaikkoja Jyväskylästä?
Tapahtuma-aikana se ei ole helppoa - jokaikinen maksuton parkkipaikka on täynnä, ja maksullisillakin on täyttä. Sen lisäksi pysäköinti on kohtalaisen hintavaa, ja todennäköisesti kaukana sieltä, minne pitäisi päästä pysäköimään. Yksityisiä parkkipaikkoja on kuitenkin paljonkin vapaana, ja Shareway-mobiilisovelluksen avulla voit pysäköidä muiden vapaaksi asettamille paikoille. Olemme tehneet tästä myös tapahtumakävijöille helppoa ja mahdollisimman yksinkertaista. Shareway toimii siten, että kuka tahansa autopaikan haltija voi vuokrata paikkaansa, kun ei sitä itse käytä - joko lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajanjaksoksi.Tällä hetkellä tarjoamme paikkoja Sharewayn kautta vuokrattavaksi Jyväskylässä keskustasta ja sen lähialueilta - joten mitä luultavimmin löydät helposti vapaana oleva paikat juuri sieltä, mihin olet menossa ja missä paikkaa tulet tarvitsemaan. Jos kuitenkin haluat tarkistaa kiekkopaikkojen ja muiden alueiden saatavuuden, keräsimme listan Jyväskylän pysäköintialueista, joita voit hyödyntää. Jyväskylä on koti monelle hienolle tapahtumalle - oli kyseessä sitten Olutsatama, Suomipop-festivaalit tai Rallit, vapaita paikkoja varmasti löytyy! Järjestämme tapahtumapysäköintiä myös viimeisimmän yhteistyökumppanimme Yläkaupungin Yön kanssa. Lue alta muutama pointti, miksi käyttää Shareway-sovellusta pysäköidessäsi niin arkisessa käytössä kuin tapahtumienkin aikaan!
Image of Shareway-application viewing Jyväskylä.

Miksi siis Shareway?

1.
Helposti ja läheltäLöydä vapaa paikka helposti ja sieltä, mihin sinun tulisi päästä. Näet sovelluksessa reaaliaikaisesti vapaana olevat parkkipaikat, joita voit hyödyntää - valitse parkkipaikka sovelluksesta, ja sovellus auttaa sinut navigoimaan kohteeseen.
1.
Aina muuta pysäköintiä edullisempi vaihtoehto
Tarjoamme paikkoja julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla! Jyväskylän pysäköintihinnoittelu on järjestetty peilaten julkisen pysäköinnin hintoihin, ja Shareway on vaihtoehtona aina halvempi ratkaisu. Hintojen vertailut löydät täältä.
1.
Voit vuokrata myös omaa paikkaasi muille
Samalla kun autoilet muualla, oma parkkipaikkasi on käyttämättömänä ja tyhjillään - mikset vuokraisi sitä, mitä et itse käytä? Shareway-sovelluksen käyttö on yksinkertaista, ja näillä ohjeilla pääset oman parkkipaikkasi vuokraamisessa helposti alkuun.

Heräsikö kysymyksiä?

Vastaamme mielellämme!
Onko sinulla ehdotus Shareway-palvelun toimintaan? Haluatko ottaa Shareway-palvelun käyttöön, mutta jokin asia jäi vielä askarruttamaan? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.