Shareway taloyhtiöille

Vertaisvuokraaminen ratkaisee taloyhtiöiden pysäköintiongelmia

Play StoreApp Store

Vertaisvuokraamisella viihtyisämpiä taloyhtiöitä

Moni taloyhtiö painii saman ongelman kanssa – parkkipaikkoja on liian vähän. Jyväskylän kaupungin teettämän tutkimuksen mukaan yksityisten parkkipaikkojen käyttöaste on kuitenkin todella pieni (28-53%), eli suurin osa parkkipaikoista on käyttämättömänä suurimman osan päivästä. Vertaisvuokraamisen ratkaisullamme voimme tuoda teidänkin taloyhtiöönne helpotusta vieraspysäköintiin vertaisvuokraamisen muodossa – toimitamme tarroituksen paikoille, ja toteutamme viestinnän taloyhtiönne asukkaille palvelun käyttöönotosta. Ratkaisumme mahdollistaa myös täysin laputtoman pysäköinnin, sillä sovelluksemme kommunikoi pysäköinninvalvonnan käyttämien sovellusten kanssa reaaliaikaisesti.

  Miksi ottaa Shareway käyttöön?

  Haluamme helpottaa parkkipaikkojen saatavuutta ruuhkaisilla kaupunkialueilla, ja siten myös näiden alueiden taloyhtiöissä. Yksityisissä paikoissa on valtavasti potentiaalia, jonka voimme yhdessä helposti hyödyntää.

  1. Viihtyisämmät taloyhtiöt

   Palvelumme avulla esimerkiksi vieraspysäköinti helpottuu, ja käyttämättömät paikat saadaan hyötykäyttöön.

  2. Laputonta pysäköintiä

   Sovelluksemme kommunikoi reaaliaikaisesti pysäköinninvalvonnan järjestelmien kanssa, joten paikkoja vuokraavat eivät tarvitse pysäköintilappuja pysäköidäkseen.

  3. Helppoa ylimääräistä tuloa

   Palvelumme mahdollistaa pysäköintipaikan haltijalle helpon tavan tienata paikallaan - silloin kun ei itse paikkaa tarvitse.

  4. Autoilijalle helpotusta arkeen

   Palvelumme avulla autoilija löytää paikan sieltä, mistä sitä eniten tarvitsee. Helposti ja vaivattomasti.

  5. Jakamistalous on resurssiviisautta

   Miksi rakennuttaa uusia pysäköintialueita, kun ratkaisu on jo olemassa?

  Shareway-mobiilisovellus

  Kiinnostuitko?

  Mitä kysymyksiä sinulle heräsi? Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, ja olemme sinuun yhteydessä. Täten voimme varata teille ajan palvelumme esittelyyn, tai vastata mihin tahansa esille nousseeseen kysymykseen. Huomaathan, että esittely ei sido sinua mihinkään - mutta on loistava ensiaskel taloyhtiönne viihtyvyyden parantamiseen!

  Jos et ole valmis esittelyyn ja haluat tietää enemmän - ilmoita sähköpostiosoitteesi sähköpostilistallemme, lupaamme että lähetämme vain ja ainoastaan sinua kiinnostavia sähköposteja!

  Ota yhteyttä!

  Tehdään yhdessä viihtyisämpiä kaupunkeja! Ota yhteyttä, vastaamme jokaiseen yhteydenottoon vuorokauden sisällä.

  Tilaa uutiskirje

  Uutiskirjeen avulla saat tietoa uusimmista käänteistä suoraan sähköpostiisi.