On aika hallita parkkipaikkojanne tehokkaammin.

Vaikka yrityksemme päällimmäisimpänä tavoitteena on vertaisvuokraamisen mahdollistaminen taloyhtiössä, huomasimme, että myös taloyhtiöillä on suuria haasteita pysäköintinsä järjestelyissä.

Huomasimme, että taloyhtiöt hallinnoivat paikkojaan joko Excelin tai ruutupaperin voimin, joka tuottaa luonnollisesti ylimääräistä työtä esimerkiksi jonotuksessa sähköposti- ja puhelinrallin muodossa - puhumattakaan pysäköintilappujen tulostelusta ja toimittamisesta parkkipaikkojen haltijoille.

Tavoitteenamme on saattaa parkkipaikkojen hallintaan liittyvä työ täysin minimiinsä - lue siis alta, miten sen teemme.

Hallintapaneelilla helpotusta arkeen

Mikä taloyhtiöpalvelu?

Tarjoamamme taloyhtiöpalvelun ratkaisu on äärimmäisen helppokäyttöinen hallintapaneeli. Kuten aiemmin mainitsimme, haluamme pudottaa parkkipaikkojen hallintaan liittyvän työn minimiinsä - ja tämä onnistuu taloyhtiöpalvelumme avulla.

Mikäli ette itse hallinnoi paikkojanne, voitte ilmiantaa meidät isännöitsijällenne - tai jättää isännöitsijänne yhteystiedot meille, yhteydenottolomakkeen avulla!

Alun järjestelyiden jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia juuri mistään - olemme esimerkiksi automatisoineet parkkipaikkoihin liittyvät jonotuskäytänteet. Voit unohtaa myös pysäköintilaput - pysäköinninvalvonnalla on reaaliaikainen tieto siitä, minkä auton tulisi olla milläkin paikalla. Reaaliaikainen järjestelmämme mahdollistaa myös asukkaalle joustavan parkkipaikan tai auton omistajuuden vaihdon - nämä ovat asioita, joihin teidän ei tarvitse taloyhtiössänne käyttää aikaa.

Miksi ottaa Shareway käyttöön?

Sharewayn ottaminen käyttöön on helppoa ja yksinkertaista - varaa esittelyaika ja kerromme mieluusti lisää.

 1. Helppo parkkipaikkojen hallinta

  Olemme automatisoineet jonotuskäytänteet, ja digitaalisuutensa puolesta parkkipaikkojen haltijan ja esimerkiksi asukkaan auton vaihtaminen ja palveluun merkitseminen ovat äärimmäisen helppoja toimenpiteitä.

 2. Manuaalinen työ minimiin

  Hallintapaneelimme ansioista teidän ei tarvitse taloyhtiössänne huolehtia esimerkiksi parkkipaikkojen jonotuksen aiheuttamasta sähköposti- ja puhelinrallista. Kaiken tämän voimme hoitaa hallintapaneelillamme.

 3. Ei tarvetta pysäköintilapuille

  Palvelu on integroitu osaksi pysäköinninvalvonnan järjestelmiä, eli valvonta pystyy tarkistamaan helposti rekisterinumeron perusteella kunkin auton pysäköintioikeuden.

 4. Tehokkaampi pysäköinninvalvonta

  Palvelun avulla pystymme todentamaan oikeat pysäköinnit tehokkaammin. Vähemmän virheellisiä pysäköintejä, ja aiheettomia parkkisakkoja!

 5. Enemmän tilaa vieraille

  Vertaisvuokraaminen on osa toimintaamme. Asukkaat pystyvät helposti ilmoittamaan milloin eivät itse paikkaansa käytä, joten vieraiden pysäköinti helpottuu.

 6. Onnelliset asukkaat

  Pysäköinti on asia, joka aiheuttaa miltei poikkeuksetta harmaita hiuksia taloyhtiössä kuin taloyhtiössä. Viihtyvyys on kaikki kaikessa niin asukkaille kuin vieraillekin, ja Shareway tekee taloyhtiöistä huomattavasti viihtyisämpiä.

Kiinnostuitko?

Mitä kysymyksiä sinulle heräsi? Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, ja olemme sinuun yhteydessä. Täten voimme varata teille ajan palvelumme esittelyyn, tai vastata mihin tahansa esille nousseeseen kysymykseen. Huomaathan, että esittely ei sido sinua mihinkään - mutta on loistava ensiaskel taloyhtiönne viihtyvyyden parantamiseen!

Jos et ole valmis esittelyyn ja haluat tietää enemmän - ilmoita sähköpostiosoitteesi sähköpostilistallemme, lupaamme että lähetämme teille vain ja ainoastaan relevantteja sähköposteja!

Ota yhteyttä!

Tehdään yhdessä viihtyisämpiä kaupunkeja! Ota yhteyttä, vastaamme jokaiseen yhteydenottoon vuorokauden sisällä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen avulla saat tietoa uusimmista käänteistä suoraan sähköpostiisi.