Mikset vuokraisi sitä mitä et itse käytä?

Shareway tekee pysäköinnin vertaisvuokraamisesta helppoa ja yksinkertaista.

Play StoreApp Store

Mikä Shareway?

Pysäköinti voi olla Jyväskylänkin kokoisissa kaupungeissa haastavaa ja jopa kallista - paikkoja ei löydy, ja nekin paikat jotka löytyvät, ovat usein ahtaissa ja hintavissa parkkihalleissa. Aikaa ja polttoainetta kuluu vapaiden parkkipaikkojen etsintään.

Jyväskylän keskustan parkkipaikkojen käyttöaste on kuitenkin vain 28-52% Jyväskylän kaupungin teettämän tutkimuksen mukaan - silti samalla rakennetaan enenevissä määrin parkkihalleja ja alueita. Tähän halusimme tuoda Sharewayllä ratkaisun.

Sharewayn mobiilisovellus mahdollistaa helpon parkkipaikkojen vertaisvuokraamisen ihmiseltä ihmiselle. Miksi et vuokraasi paikkaasi muille, esimerkiksi työpäiväsi ajaksi?

Miksi siis käyttää Sharewaytä?

  1. Helppoa pysäköintiä siellä missä sitä tarvitset

    Sovelluskartalta näet kaikki vapaana olevat paikat, ja kuinka kauan voit niitä käyttää. Helppoa ja yksinkertaista!

  2. Edullista - mutta vuokraajalle tuottavaa

    Varsinkin keskusta-alueiden pysäköinti voi olla kallista - erityisesti parkkihalleissa. Tarjoamme pysäköintiä julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla, mutta vuokraaja voi ansaita viikossa jopa satoja euroja parkkipaikallansa.

  3. Kestävän kehityksen ratkaisu

    Resurssiviisaus on tulevaisuuden kaupunkien ytimessä, ja siksi haluamme Sharewayllä mahdollistaa parkkipaikkojen tehokkaan ja yksinkertaisen vertaisvuokraamisen. Ei enää tarvetta parkkihallien turhalle uudisrakentamiselle!

Pysäköi Jyväskylässä helposti ja edullisesti. Parkkipaikat löytyy helposti Sharewayn avulla.

Haluatko kuulla meistä lisää?

Sovelluksen voit ladata sivun ylälaidasta olevista linkeistä (tai oheisista linkeistä App Storesta, tai Play Storesta). Mikäli kuitenkin haluat pysyä mukana sovelluksemme ja yhteisömme kehityksessä ja uusimmissa käänteissä, tilaa uutiskirjeemme tästä!