Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.
Shareway nyt käytössä koko Suomessa!
Kokeile selaimessa tai lataa sovellus!
Shareway käytössä koko Suomessa
Shareway on nyt käytettävissä kaikissa kaupungeissa Suomen rajojen sisäpuolella
Aiemmin Shareway-palvelua on voinut käyttää Jyväskylässä ja Turussa. Etenkin Jyväskylässä Shareway on saanut erittäin positiivisen vastaanoton, ja palvelua on jo pitkään toivottu mahdolliseksi käyttää muissakin Suomen kaupungeissa, erityisesti Tampereella ja Helsingissä. Nyt se on vihdoin mahdollista, ja tästä eteenpäin voit käyttää Shareway-palvelua missä tahansa liikutkin – tavoitteenamme on saada palvelu käyttöön tehokkaasti sitä eniten vaativissa kaupungeissa, mutta ethän epäröi lisätä omaa paikkaasi palveluun, missä ikinä asusteletkin! Kuten varmasti autoilijana tiedät, parkkipaikkoja tarvitaan kaikkialla, oli sitten kyseessä normaali työpäivä tai pidempi viikonloppu jossain päin Suomea. Joten silloin kun itse liikut autolla, miksi et vuokraisi omaa parkkipaikkasi jollekin muulle? Kokeile palvelua verkossa alta löytyvien linkkien avulla, ja lisää paikkasi muiden vuokrattavaksi! Palvelu on myös käytössä sovelluksena sekä Android- että iPhone-puhelimille.

Kokeile Shareway-sovellusta!

Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Voit lisätä jo parkkipaikkasi sovellukseen ja asettaa paikkasi vuokrattavaksi vaikka mökkiviikonlopun ajaksi, asuit sitten missä tahansa. Ole siis kaupunkisi ensimmäisten joukossa ansaitsemassa parkkipaikallasi, kun et sitä itse käytä!
Illustration fo a woman using application on a home screen.
Jo useita tuhansia käyttäjiä!
Voit ansaita jopa 600€ vuodessa!
Jo 170 lisättyä parkkipaikkaa!
Aseta parkkipaikkasi vuokrattavaksi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.