Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Pysäköinti Turussa - katso ja vertaile vaihtoehtoja

Shareway on loistava vaihtoehto arkipäiväiseen pysäköintiin

Shareway ratkaisee pysäköinnin tarpeita

Turussa pysäköinti on kasvava ongelma. Parkkipaikkoja ei ole tarpeeksi, asiointi on vaikeaa ja kaupunki on aikeissa entisestään vähentää parkkipaikkojen määrää Turun alueella. Olet kuitenkin varmasti huomannut, kuinka yksityiset parkkipaikat ovat monesti käyttämättä - miksi et voisi pysäköidä vapaana oleville parkkipaikoille? Loimme siihen mahdollisuuden, ja nyt kuka tahansa voi laittaa parkkipaikkansa vuokrattavaksi Turussa Sharewayn avulla. Turku on nyt helpompi paikka pysäköidä - kaiken lisäksi teemme sen normaalia julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla. Tätä lähdimme alun alkaen toteuttamaan kaupungin kanssa yhteistyössä osana 6Aika-hanketta - lue lisää täältä! Shareway toimii siten, että kuka tahansa voi laittaa oman parkkipaikkansa pysäköintialueellansa vuokralle silloin kun ei sitä itse käytä, joko lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa - jolloin kuka tahansa voi siihen pydäköidä. Yksityisiä parkkipaikkoja ja parkkialueita kuitenkin Turussakin riittää, joten takaamme, että paikkoja löytyy sieltä, mistä sitä kaikista eniten tarvitset. Pysäköinninvalvontakaan ei ole ongelma - olemme rakentaneet tarvittavat yhteydet pysäköinninvalvonnan toimijoiden käyttämiin järjestelmiin, jotta pysäköinninvalvonnalla on ajantasainen tieto olemassa olevista pysäköinnin oikeuksista. Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä! Halusimme kerätä sinulle kattavan listan pysäköinnin mahdollisuuksista Turussa vertailuna Shareway-sovelluksen käyttämiselle. Jos haluat tarkastella Turun kaupungin maksuvyöhykkeitä, näet sen parhaiten kaupungin omasta maksuvyöhykkeiden karttapalvelusta. Vaihtoehtoja on monia - tässä osa niistä, joita käsittelemme alueittain erikseen alempana tällä sivulla!

Paljonko Shareway-pysäköinti maksaa Turussa?

0€
Sovelluksen käyttö on täysin ilmaista.
1€
Tunnilta kaikkialla Turussa
10€
Päivältä Turussa

Pysäköinnin vaihtoehdot alueittain

Tammela, Osmonmäki ja Tulli

Shareway-pysäköinti 1€ tunnilta
Finnpark P-Tullintori, 2€/tunti Finnpark P-Tamperetalo, 2€/tunti Tampere-talon pysäköinti, 2€/tunti Technopolis Yliopistonrinne, 2€/tunti

Kokeile Shareway-sovellusta!

Liity kasvavaan Shareway-käyttäjien joukkoon! Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Oli kyseessä sitten lomamatka tai työreissu, pysäköi helposti ja edullisesti muiden käyttäjien Shareway-paikoille missä tahansa liikutkin!
Illustration fo a woman using application on a home screen.
Jo useita tuhansia käyttäjiä!
Yli 7000 palvelussa suoritettua pysäköintituntia!
Jo 170 lisättyä parkkipaikkaa!
Aseta parkkipaikkasi vuokrattavaksi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.