Pysäköi muiden vapaille paikoille

Ja vuokraa omaa parkkipaikkaasi, kun et sitä itse käytä.

Play StoreApp Store

Mikä Shareway?

Pysäköinti voi olla Jyväskylänkin kokoisessa kaupungissa haastavaa ja jopa kallista - paikkoja ei löydy, ja nekin paikat jotka löytyvät, ovat usein ahtaissa ja hintavissa parkkihalleissa. Parkkipaikan etsiminen tuottaa tuskaa ja tuhlaa jokaiselle kallisarvoista aikaa.

Jyväskylän keskustan parkkipaikkojen käyttöaste on kuitenkin vain 28-52% Jyväskylän kaupungin teettämän tutkimuksen mukaan - silti samalla rakennetaan enenevissä määrin parkkihalleja ja alueita. Tähän halusimme tuoda Sharewayllä ratkaisun.

Shareway mahdollistaa helpon pysäköinnin muiden vapaana oleville paikoille. Samalla oman parkkipaikan vuokraaminen mahdollistaa helpon lisätienestin vaikkapa työpäivien aikana. Miksi et vuokraasi paikkaasi muille, esimerkiksi työpäiväsi ajaksi?

Sovelluksen voit ladata Googlen Play Storesta Android-käyttöjärjestelmälle ja Applen App Storesta iOS-käyttöjärjestelmille. Linkit löydät myös sivun ylälaidasta!

Miksi siis käyttää Sharewaytä?

  1. Helppoa pysäköintiä siellä missä sitä tarvitset

    Sovelluskartalta näet kaikki vapaana olevat paikat, ja kuinka kauan voit niitä käyttää. Helppoa ja yksinkertaista!

  2. Edullista - mutta vuokraajalle tuottavaa

    Varsinkin keskusta-alueiden pysäköinti voi olla kallista - erityisesti parkkihalleissa. Tarjoamme pysäköintiä julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla, mutta vuokraaja voi ansaita vuositasolla hulppean lomamatkan verran lisätuloja.

  3. Viihtyisämmät keskustat ja taloyhtiöt

    Ei enää turhaa pyörimistä parkkipaikkojen etsinnässä, ja vieraspysäköintikin on Sharewayn avulla helpompaa. Tehdään yhdessä ylimääräisten parkkitalojen rakentamisesta turhaa!

Pysäköi Jyväskylässä helposti ja edullisesti. Parkkipaikat löytyy helposti Sharewayn avulla.

Yhteistyössä

Haluatko kuulla meistä lisää?

Sovelluksen voit ladata sivun ylälaidasta olevista linkeistä (tai oheisista linkeistä App Storesta, tai Play Storesta). Mikäli kuitenkin haluat pysyä mukana palveluidemme kehityksessä, tilaa uutiskirjeemme tästä!