Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Autoilijalle helpotusta pysäköintiin

Pysäköi muiden vapaille paikoille helposti ja edullisesti

Title
Subtitle
Idea on mielestäni loistava - kiertotaloushenkisenä ihmisenä parkkipaikkojen vertaisvuokraaminen tuntui fiksulta, ja sovellus toimi loistavasti. Pysäköinti oli muutenkin kohtuuhintaista.
Jenni
Autoileva Shareway-käyttäjä

Kuinka paljon parkkipaikan vuokraaminen maksaa?

0€
Sovelluksen käyttö on täysin ilmaista.
0.75€
Tunnilta Jyväskylän lähialueilla
1.5€
Tunnilta Jyväskylän keskustassa

Vertaisvuokraa helposti muiden käyttämättömiä parkkipaikkoja

Shareway on helppo ja edullinen vaihtoehto maksupaikkapysäköintiin! Shareway-palvelulla voit vuokrata helposti ja vaivattomasti muiden käyttäjien vapaana olevia parkkipaikkoja - vaikkapa työpäivän ajaksi. Etsi siis paikka sieltä mistä sitä eniten tarvitset ja vuokraa yhdellä pyyhkäisyllä - sovellus hoitaa loput!
1.
Pysäköi tunneiksi, päiviksi tai jopa viikoiksi
Shareway-sovellus on helppo ja edullinen vaihtoehto kaikelle muulle maksulliselle pysäköinnille. Oli kyseessä sitten asiointi keskustassa, pysäköinti työpäivän ajaksi tai vaikkapa viikonlopun vierailulle, löydät vaihtoehdon muiden käyttäjien vapaista parkkipaikoista.
1.
Löydä paikka sieltä mistä tarvitset
Shareway-paikkoja lisätään jatkuvasti sovellukseen. Voit etsiä paikkaa juuri sieltä, mistä tarvitset - karttanäkymä ohjaa sinut helposti valitsemallesi paikalle.
1.
Pysäköinti ja vuokraaminen helposti ja vaivattomasti
Kaikki Shareway-paikat ovat muiden käyttäjien omia parkkipaikkoja. Pysäköinti on helppoa - etsi paikkasi ja maksa, sovellus hoitaa loput. Hyvästit vuokrasopimuksille ja ylimääräiselle säädölle!
Image of Shareway-application viewing Jyväskylä.

Miten vuokraaminen käytännössä onnistuu? Katso video alta!

Heräsikö kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä!
Onko sinulla ehdotus Shareway-palvelun toimintaan? Haluatko ottaa Shareway-palvelun käyttöön, mutta jokin asia jäi vielä askarruttamaan? Ota meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme!

Liity uutiskirjeeseen!

Liittymällä saat tiedon sähköpostiisi Shareway-palvelun uusimmista käänteistä!
Uutiskirjeen avulla saat tietoa uusimmista käänteistä suoraan sähköpostiisi. Haluamme tiedottaa sinua vain niistä asioista jotka sinua oikeasti kiinnostavat - täytä siis alla oleva lomake jatkaaksesi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.