Vuokraa parkkipaikkaasi helposti Shareway-sovelluksella

Mikset vuokraisi sitä mitä et itse käytä - vaikkapa työpäivän tai mökkiviikonlopun ajaksi?

Play StoreApp Store

Onko sinulla parkkipaikka?

Vuokraa parkkipaikkaasi silloin kun et itse sitä käytä! Parkkipaikan vuokraaminen on helppoa ja vaivatonta - voit asettaa paikkasi vapaaksi juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Shareway-sovelluksen avulla voit vuokrata ilman turhaa säätämistä - paikkaa ei tarvitse olla näyttämässä ja vuokrasopimusta ei tarvitse laatia, sillä sovellus hoitaa kaiken puolestasi.

  1. Maksat kuitenkin parkkipaikastasi - mikset myös tienaisi sillä?

    Jokainen meistä maksaa parkkipaikastaan joko vuokraa tai vastiketta. Shareway-palvelulla voit tienata parkkipaikallasi kun et itse sitä käytä, ja ansaitset jokaisesta toteutuneesta vuokrauksesta 60%. Reilua, eikö totta?

  2. Vuokraa helposti ja vaivattomasti

    Shareway-palvelulla vuokraaminen on tehty helpoksi. Vuokrasopimuksia ei tarvitse tehdä, sillä maksuliikenne ja ehdot toteutuvat sovelluksen avulla - parkkipaikkaakaan ei tarvitse erikseen autoilijalle näyttää, sillä paikkasi näkyy sovelluksen karttanäkymässä.

  3. Lisätuloja ja yhteistä hyvää

    Parkkipaikallasi pääset siis tienaamaan, mutta samalla helpottamaan asuinympäristösi tilannetta - parkkipaikoista on monesti pulaa, ja se nähdään usein kalliina ja hankalana. Shareway-palvelulla pysäköinti on tehty helpoksi, joten parkkipaikan omistajalle ja paikalliselle autolijalle palvelun käyttämisestä on todellakin molemminpuoleista hyötyä!

Shareway-sovelluksella vuokraat parkkipaikkaasi helposti ja vaivattomasti muille.

Miten vuokralle asettaminen käytännössä onnistuu? Katso video alta!

Voit asettaa paikkasi vapaaksi aina, kun et sitä itse käytä. Vaikkapa työpäivän tai mökkiviikonlopun ajaksi.

Katso video alta ja kokeile - palvelun käyttö on todellakin helppoa!

Heräsikö sinulla kysymyksiä, tai onko yritykselläsi parkkipaikkoja?

Onko asioita, joista haluaisit tietää enemmän? Onko sinulla tai yritykselläsi parkkipaikkoja joita vuokrata? Yksittäiset paikat voit kätevästi vuokrata sovelluksen avulla, ja yrityspaikkojen tapauksessa autamme mielellämme henkilökohtaisesti. Voit myös lukea enemmän ohjeista tai usein kysytyistä kysymyksistä.