Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Parkkipaikan omistajalle

Täältä löydät tärkeät tiedot ja ohjeet parkkipaikan vuokraamiseen.

Tärkeää tietoa parkkipaikan omistajalle

Tarkista nämä asiat ennen kuin laitat paikkasi vuokralle!
  1. Tällä hetkellä voit laittaa paikkasi vuokralle, jos alueesi pysäkköinninvalvonnan hoitaa MKM Park Service Oy, Pysäköintiturva tai siellä ei ole pysäköinninvalvontaa ollenkaan.
  2. Voimme hyväksyä vain paikkoja joihin pääsee mutkattomasti pysäköimään. Puomit, portit ja hallit ovat tällä hetkellä valitettavasti esteenä vaivattomalle pysäköinnille palvelumme avulla.
  3. Tarkista pysäköintipaikkasi numero tai tunniste. Tarvitset tätä tietoa, kun lisäät paikkaasi vuokralle. Tämä tieto helpottaa myös paikkaasi vuokraavia löytämään paikkasi!
  4. Jos sinulla on parkkilappu käytössä, pidä lupa näkyvissä edelleen. Paikkaasi väliaikaisesti vuokraava ei kuitenkaan tarvitse pysäköintilappua, koska lupa pysäköinnistä välittyy pysäköinninvalvonnalle palvelumme avulla.
Toimiiko alueellasi joku muu pysäköinninvalvonta? Teemme jatkuvasti uusia yhteistyösopimuksia, joten auta meitä ottamalla yhteyttä ja kertomalla mikä pysäköinninvalvonta alueellasi toimii!
Näin laitat parkkipaikkasi vuokralle
Käytämme maksamiseen luotettavaa Stripe-palvelua. Jotta pystymme maksamaan sinulle kertyineistä tuloista, tulee tunnistautuminen tehdä maksupalvelulain asettamien säännöksien mukaan. Palvelu voi vaatia sinua tunnistautumaan vahvasti, jota varten tarvitset: Viranomaisen hyväksymä henkilöllisyystodistus (esim. ajokortti, passi). Asuinosoitteesi vahvistavan dokumentin (esim. lasku, jossa näkyy nimesi ja osoitteesi tai vuokrasopimus)
1.
Lataa sovellus
Lataa Shareway-sovellus mobiililaitteellesi ja rekisteröidy käyttäjäksi. Tämän jälkeen valitse "rekisteröidy vuokraajaksi". Seuraavaksi sovellus kehoittaa sinua tunnistautumaan Stripen avulla.
2.
Rekisteröidy Stripe-palveluun
Lisää palvelun pyytämät tiedot. Lisäksi sinun tulee vahvistaa matkapuhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Seuraa palvelun antamia ohjeita.
3.
Vahvista henkilöllisyys
Stripe saattaa pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi. Lisää kuva henkilöllisyystodistuksesta (esim. passi tai ajokortti) ja asuinosoitteesi vahvistavasta dokumentista (esim. vuokratodistus tai lasku) palveluun.
4.
Tarkista tiedot ja hyväksy ehdot
Tarkista tietosi ja täydennä, jos jotain puuttuu. Hyväksymällä ehdot ohjaudut takaisin sovellukseen ja pääset laittamaan parkkipaikkasi tuottamaan!
5.
Lisää parkkipaikkasi
Valmista! Nyt pääset laittamaan paikkasi vuokralle sovellukseen kohdasta "omat parkkipaikat". Lisää parkkipaikkasi osoite, tarkenna paikan sijainti kuvauksella sekä valitse alueellasi toimiva pysäköinninvalvonta.
6.
Laita paikkasi vapaaksi silloin kun et itse sitä tarvitse
Töitä? Harrastuksia? Muuta menoa? Muista vapauttaa paikkasi kohdassa "Omat parkkipaikat" muiden vuokrattavaksi silloin kun et itse sitä tarvitse.
7.
Muuta tietoja ja seuraa maksuja
Voit muuttaa tietojasi menemällä kohtaan "Asetukset" ja "Näytä Stripe-tilin tiedot". Täältä voit seurata myös sinulle tulevia maksuja.
Image of Shareway-application viewing Jyväskylä.

Tilaa tarra parkkipaikallesi!

Tilaa tarra ja merkitse parkkipaikkasi helpommin saataville
Haluatko, että ihmiset löytävät pysäköintipaikkasi helpommin? Tilaa tästä ilmaiseksi tarra, jonka voit kiinnittää pysäköintipaikkasi yhteyteen esim. lämmitystolppaan.

Tilaa uutiskirje!

Liittymällä saat tiedon sähköpostiisi Shareway-palvelun uusimmista käänteistä!
Uutiskirjeen avulla saat tietoa uusimmista käänteistä suoraan sähköpostiisi. Haluamme tiedottaa sinua vain niistä asioista jotka sinua oikeasti kiinnostavat - täytä siis alla oleva lomake jatkaaksesi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.