Parkkipaikan omistajalle

Parkkipaikan omistaja! Täältä löydät tärkeät tiedot ja ohjeet parkkipaikan vuokraamiseen.

Tarkista nämä asiat ennen kuin laitat paikkasi vuokralle!

TÄRKEÄÄ TIETOA PYSÄKÖINTIPAIKAN OMISTAJALLE

 1. Tällä hetkellä voit laittaa paikkasi vuokralle, jos alueesi pysäkköinninvalvonnan hoitaa MKM Park Service Oy Pysäköintiturva, tai siellä ei ole pysäköinninvalvontaa ollenkaan.
 2. Voimme hyväksyä vain paikkoja joihin pääsee mutkattomasti pysäköimään. Puomit, portit ja hallit ovat tällä hetkellä valitettavasti esteenä vaivattomalle pysäköinnille palvelumme avulla.
 3. Tarkista pysäköintipaikkasi numero tai tunniste. Tarvitset tätä tietoa, kun lisäät paikkaasi vuokralle. Tämä tieto helpottaa myös paikkaasi vuokraavia löytämään paikkasi!
 4. Jos sinulla on parkkilappu käytössä, pidä lupa näkyvissä edelleen. Paikkaasi väliaikaisesti vuokraava ei kuitenkaan tarvitse pysäköintilappua, koska lupa pysäköinnistä välittyy pysäköinninvalvonnalle palvelumme avulla.

Toimiiko alueellasi joku muu pysäköinninvalvonta? Teemme jatkuvasti uusia yhteistyösopimuksia, joten auta meitä ottamalla yhteyttä ja kertomalla mikä pysäköinninvalvonta alueellasi toimii!

Eikö pysäköinninvalvontaanne mainittu?

Kerro meille, kuka hoitaa pysäköinninvalvontaa taloyhtiössänne! Näin voimme ottaa heihin yhteyttä, ja pääset vuokraamaan paikkaasi!

Näin laitat parkkipaikkasi vuokralle

Tästä löydät ohjeet oman parkkipaikkasi vuokralle laittamiseen. Ongelmatilanteissa älä epäröi ottaa yhteyttä: support@shareway.fi.

 1. Lataa sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi

  Lataa Shareway-sovellus mobiililaitteellesi ja rekisteröidy käyttäjäksi. Tämän jälkeen valitse "rekisteröidy vuokraajaksi". Seuraavaksi sovellus kehoittaa sinua tunnistautumaan Stripen avulla.

 2. Rekisteröidy Stripe-palveluun

  Lisää palvelun pyytämät tiedot. Lisäksi sinun tulee vahvistaa matkapuhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Seuraa palvelun antamia ohjeita.

 3. Vahvista henkilöllisyys

  Stripe saattaa pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi. Lisää kuva henkilöllisyystodistuksesta (esim. passi tai ajokortti) ja asuinosoitteesi vahvistavasta dokumentista (esim. vuokratodistus tai lasku) palveluun.

 4. Tarkista tiedot ja hyväksy ehdot

  Tarkista tietosi ja täydennä, jos jotain puuttuu. Hyväksymällä ehdot ohjaudut takaisin sovellukseen ja pääset laittamaan parkkipaikkasi tuottamaan!

 5. Laita pysäköintipaikkasi vuokralle

  Valmista! Nyt pääset laittamaan pysäköintipaikkasi vuokralle sovellukseen kohdasta "omat parkkipaikat". Lisää parkkipaikkasi osoite, tarkenna paikan sijainti kuvauksella sekä valitse alueellasi toimiva pysäköinninvalvonta.

 6. Laita paikkasi vapaaksi silloin kun et itse sitä tarvitse

  Töitä? Harrastuksia? Muuta menoa? Muista vapauttaa paikkasi kohdassa "Omat parkkipaikat" muiden vuokrattavaksi silloin kun et itse sitä tarvitse.

 7. Muuta tietoja ja seuraa maksuja

  Voit muuttaa tietojasi menemällä kohtaan "Asetukset" ja "Näytä Stripe-tilin tiedot". Täältä voit seurata myös sinulle tulevia maksuja.

Shareway-sovellus

Tilaa tarra pysäköintipaikkasi merkkaamista varten

Haluatko, että ihmiset löytävät pysäköintipaikkasi helpommin? Tilaa tästä ilmaiseksi tarra, jonka voit kiinnittää pysäköintipaikkasi yhteyteen esim. lämmitystolppaan.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisenä tiedon uusista kampanjoista! Lupaamme, että kannattaa!