Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Autoilijan ohjeet

Näin pysäköit Shareway-sovelluksella

Shareway-sovelluksen käyttö

Shareway-sovelluksen käyttö on helppoa. Täältä löydät yksinkertaiset ohjeet käytön aloittamiseen.
1.
Lataa sovellus
Lataa sovellus mobiililaitteellesi Google Play-kaupasta tai Apple Storesta.
2.
Rekisteröidy käyttäjäksi
Ladattuasi sovelluksen rekisteröidy palveluun syöttämällä puhelinnumerosi. Saat 4-numeroisen vahvistustekstiviestin, joka sinun tulee syöttää kirjautumisen yhteydessä.
3.
Valitse haluamasi paikka ja aika
Valitse ajanvalinnasta aika, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset pysäköintipaikkaa. Tämän jälkeen valitse sinulle sopiva paikka, johon haluat pysäköidä.
4.
Lisää rekisterinumero ja maksukortin tiedot
Ennen kuin voit pysäköidä, lisää ajoneuvosi rekisterinumero sekä maksukorttisi tiedot. Nyt voit aloittaa pysäköinnin!
5.
Saat ilmoituksen pysäköintiajan loppuessa
Saat ilmoituksen 30min ja 5min ennen pysäköinnin loppumista. Jos paikka on vapaana, voit myös lisätä aikaa. Lisäksi voit helposti lopettaa pysäköinnin aikaisemmin.
6.
Maksu veloitetaan automaattisesti
Maksat vain siitä ajasta, kun pysäköit. Helppoa - eikö? Pysäköinnin jälkeen maksu veloitetaan syöttämältäsi maksukortilta.
Image of Shareway-application viewing Jyväskylä.

Haluatko kuulla lisää?

Liittymällä saat tiedon sähköpostiisi Shareway-palvelun uusimmista käänteistä!
Uutiskirjeen avulla saat tietoa uusimmista käänteistä suoraan sähköpostiisi. Haluamme tiedottaa sinua vain niistä asioista jotka sinua oikeasti kiinnostavat - täytä siis alla oleva lomake jatkaaksesi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.