Autoilijalle

Autoilija! Täältä löydät ohjeet Shareway-palvelun käyttöön.

Shareway-sovelluksen käyttö

Shareway-sovelluksen käyttö on helppoa. Tässä ohjeet, kuinka käytät sovellusta. Ongelmatilanteissa älä epäröi ottaa yhteyttä: support@shareway.fi.

1. Lataa sovellus

Lataa sovellus mobiililaitteellesi Google Play-kaupasta tai Apple Storesta.

2. Rekisteröidy käyttäjäksi

Ladattuasi sovelluksen rekisteröidy palveluun syöttämällä puhelinnumerosi. Saat 4-numeroisen vahvistustekstiviestin, joka sinun tulee syöttää kirjautumisen yhteydessä.

3. Valitse haluamasi paikka ja aika

Valitse ajanvalinnasta aika, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset pysäköintipaikkaa. Tämän jälkeen valitse sinulle sopiva paikka, johon haluat pysäköidä.

4. Lisää rekisterinumero ja maksukortin tiedot

Ennen kuin voit pysäköidä, lisää ajoneuvosi rekisterinumero sekä maksukorttisi tiedot. Nyt voit aloittaa pysäköinnin!

5. Saat ilmoituksen pysäköintiajan loppuessa

Saat ilmoituksen 15 min ja 5 min ennen pysäköinnin loppumista. Jos paikka on vapaana, voit myös lisätä aikaa. Lisäksi voit tarvittaessa lopettaa pysäköinnin aikaisemmin.

6. Maksu veloitetaan automaattisesti

Maksat vain siitä ajasta, kun pysäköit. Helppoa - eikö? Pysäköinnin jälkeen maksu veloitetaan syöttämältäsi maksukortilta.

Shareway-sovellus autoilijalle

Haluatko kuulla lisää?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista kampanjoistamme ja tärkeistä jutuista pysäköintiin liittyen. Lupaamme, että kannattaa!