Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Katsastusasemat Tampereella

Täältä löydät kattavan listauksen katsastusasemista Tampereella

Missä katsastaa auto Tampereella

Haluamme palvella autoilevaa asiakaskuntaamme muuallakin kuin pysäköinnissä joten, ole hyvä - tässä kattava lista Tampereen katsastusasemista!
Vaikka yrityksenä teemmekin sovelluksellamme muiden paikoille pysäköimisen helpoksi autoilijalle, haluamme myös palvella autoilevaa yhteisöämme muuallakin kuin pysäköinnissä – siksi pyrimme listaamaan sivuillemme muitakin autoilijoille hyödyllisiä palveluita, kuten paikallisia autohuoltoa tarjoavia yrityksiä ja kuten tässä artikkelissa, katsastuskonttoreita. Huomasitko muuten, että samankaltainen listaus löytyy myös Jyväskylästä ja päääkaupunkiseudusta? Jos taas autosi kaipaa huoltoa, voit lukea kattavan ohjeistuksemme autohuollon valintaan täältä. Tavoitteenamme on ollut listata kaikki hyödyllinen tieto katsastuksesta ja katsastuskonttorista, kuten sijainti, aukioloajat ja hinta – jos se yrityksen verkkosivuilta erikseen on mahdollista löytää. Ohessa lista katsastuskonttoreista Tampereella ja sen lähialueilla - mukavasti eriteltynä, jotta löytäisit itsellesi sopivan katsastusaseman. Shareway avataan pian koko Suomessa! Kuten tiedät, autoilijoita liikkuu ympäri Suomea, ja parkkipaikkoja voi olla haastava löytää - nyt sinulla on loistava tilaisuus lisätä oma parkkipaikkasi sovellukseen muiden vuokrattavaksi, kun et itse sitä käytä. Alla näet havainnollistavia esimerkkejä siitä, kuinka paljon Shareway-palvelun avulla parkkipaikkaa vuokraamalla voi ansaita!
Kuinka paljon paikkaa vuokraamalla voi ansaita?
Autoilija maksaa Shareway-palvelulla...
12€
... 8 tunnin pysäköinnistä Tampereen keskustassa!
60€
... Jos parkkipaikkaasi vuokrataan täksi ajaksi kuussa vaikkapa 5 kertaa!
720€
... Joka tekee vuodessa yhteensä 720 euroa!
Josta parkkipaikan omistajalle jää 60% koko hinnasta!

Lista katsastusasemista Tampereella

Katsastus Park Oy
Kymppikatsastus Oy
HelppoKatsastus Tampere
Hervannan Katsastus
SK Katsastus
Plus Katsastus Tampere, Lielahti ja Pirkkala
A-Katsastus Hervanta, Sarankulma, Multisilta ja Pirkkala
K1 Katsastus Sarankulma, Hatanpää ja Lakalaiva

Kokeile Shareway-sovellusta!

Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Voit lisätä jo parkkipaikkasi sovellukseen ja asettaa paikkasi vuokrattavaksi vaikka mökkiviikonlopun ajaksi, asuit sitten missä tahansa. Ole siis kaupunkisi ensimmäisten joukossa ansaitsemassa parkkipaikallasi, kun et sitä itse käytä!
Illustration fo a woman using application on a home screen.
Jo useita tuhansia käyttäjiä!
Voit ansaita jopa 600€ vuodessa!
Jo 170 lisättyä parkkipaikkaa!
Aseta parkkipaikkasi vuokrattavaksi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.