Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Katsastuskonttorit Jyväskylässä

Täältä löydät kattavan listan katsastuskonttoreista Jyväskylässä!

Missä voin katsastaa autoni?

Haluamme palvella autoilevaa asiakaskuntaamme muuallakin kuin pysäköinnissä, joten ole hyvä - alempaa löydät kattavan listan Jyväskylän katsastusasemista!
Vaikka yrityksenä teemmekin sovelluksellamme muiden paikoille pysäköimisen helpoksi autoilijalle, haluamme myös palvella autoilevaa yhteisöämme muuallakin kuin pysäköinnissä – siksi pyrimme listaamaan sivuillemme muitakin autoilijoille hyödyllisiä palveluita, kuten paikallisia autohuoltoa tarjoavia yrityksiä ja kuten tässä artikkelissa, katsastuskonttoreita. Huomasitko esimerkiksi, että sivuillamme löytyy kattavat ohjeet autokorjaamon valintaan, ja listaus autkorjaamoista Jyväskylässä? Jos taas autosi pitää katsastaa vaikkapa pääkaupunkiseudulla tai Tampereella, listaus vaihtoehdoista löytyy sivuiltamme vaihtoehdoille paikallisestikin. Jos autoilet enemmänkin Jyväskylässä, listaus hintavertailuineen parkkipaikoista Jyväskylän alueella löytyy täältä. Tavoitteenamme on ollut listata kaikki hyödyllinen tieto katsastuksesta ja katsastuskonttorista, kuten sijainti, aukioloajat ja hinta – jos se yrityksen verkkosivuilta erikseen on mahdollista löytää. Ohessa lista katsastuskonttoreista Jyväskylässä, toivottavasti löydät etsimäsi! Samalla kun autoilet Jyväskylässä – joko olet kokeillut Shareway-sovellusta ja pysäköinyt edullisesti muiden vapaille parkkipaikoille? Entäpä joko olet lisännyt paikkasi sovellukseen? Alta näet havainnollistavat esimerkit siitä, miten voit paikallasi ansaita!
Miten Shareway-palvelulla voi tienata?
Autoilija maksaa Shareway-palvelulla...
12€
... 8 tunnin pysäköinnistä Jyväskylän keskustassa!
60€
... Jos parkkipaikkaasi vuokrataan täksi ajaksi kuussa vaikkapa 5 kertaa!
720€
... Joka tekee vuodessa yhteensä 720 euroa!
Josta parkkipaikan omistajalle jää 60% koko hinnasta!
Plus Katsastus
Q-Katsastus
Meidän Katsastus
A-Katsastus
Veikon Katsastus Oy
K1 Katsastus
TJ-Katsastus
Katsastuskontti

Kokeile Shareway-sovellusta!

Toiveenne on kuultu, ja Shareway on nyt käytössä kaikkialla Suomessa! Voit lisätä jo parkkipaikkasi sovellukseen ja asettaa paikkasi vuokrattavaksi vaikka mökkiviikonlopun ajaksi, asuit sitten missä tahansa. Ole siis kaupunkisi ensimmäisten joukossa ansaitsemassa parkkipaikallasi, kun et sitä itse käytä!
Illustration fo a woman using application on a home screen.
Jo useita tuhansia käyttäjiä!
Voit ansaita jopa 600€ vuodessa!
Jo 170 lisättyä parkkipaikkaa!
Aseta parkkipaikkasi vuokrattavaksi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.