Mitä me teemme?

Mikä on Shareway

Shareway on sovellus helpolle, yksinkertaiselle ja edulliselle pysäköintipaikkojen vertaisvuokraamiselle. Ruuhkaisilla keskusta-alueilla pysäköinti on usein haastavaa ja kallista, mutta samanaikaisesti suurin osa yksityisistä pysäköintipaikoista on valtaosan vuorokaudesta käyttämättä.

Sovellus on ladattavissa sekä Androidille että iOS:lle - lataa sovellus ja laita paikkasi vapaaksi!

Vallalla olevan koronatilanteen vuoksi emme vielä voi avata vertaisvuokraamista kokonaisuudessaan, mutta ilmoitamme heti muutoksista tilanteen edetessä!

Odotellessa tilanteen selviämistä, tsekkaa alta video sovelluksen toiminnasta:

Kuinka Shareway toimii?

Miksi Shareway?

Parkkipaikan omistajille helppo lisätulonlähde ja autoileville enemmän vaihtoehtoja edullisempaan pysäköintiin.

 1. Helpompaa pysäköintiä

  Jokainen meistä on joskus kohdannut ongelman asioidessaan kiireisissä ja ruuhkaisissa kaupunkiympäristöissä, jolloin pysäköinti on ollut haastavaa ja usein myös hintavaa.

  Tuomme tämänkaltaisille asuinalueille uudenlaisen ratkaisun, jossa pysäköintipaikkojen hyödyntämätön potentiaali saadaan käyttöön vertaisvuokraamisen keinoin - ja tietenkin autoilijan kannalta helpommin ja edullisemmin.

 2. Autopaikan omistajalle helppo lisätulonlähde

  Autopaikan omistajana et autopaikkaasi aina käytä, esimerkiksi työpäivän aikana. Näinä ajanjaksoina voit asettaa paikkasi vapaaksi palvelussamme, jolloin joku muu voi paikkaasi vuokrata.

  Pelkästään kuudella tunnilla päivässä, euron tuntihinnalla, voit päästä vuositasolla jopa tuhannen euron tuottoihin. Aika hyvin pelkästään parkkipaikan vuokraamisella, vai mitä?

 3. Tehokkuutta, tuottoa ja yhteistä hyvää

  Autopaikan vuokraaminen on resurssiviisautta, ja pelkästään kaupungeille pysäköintialueiden rakennuttaminen on tähtitieteellinen kulu.

  Kuluerä se on myös autoilijalle, mutta vuokraamisen keinoin kaksi ongelmaa voidaan yhdistää yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, ja molempia osapuolia hyödyttäväksi ratkaisuksi. Autoilevalle enemmän vaihtoehtoja edullisempaan pysäköintiin ja autopaikkojen omistajille helppoa lisätuloa!

Ota yhteyttä

Haluatko vuokrata parkkipaikkaasi?

Pian se on mahdollista.

Ole siis ensimmäisten joukossa vuokraamassa paikkaasi muille, kun et sitä itse käytä!