Shareway-sovelluksella helpompaa ja edullisempaa pysäköintiä

Nyt koko Turku vain 1€ tuntihinnalla! Lataa sovellus ja pysäköi jatkossa helpommin.

Play StoreApp Store

Autoilijalle helpotusta pysäköintiin

Shareway-sovelluksen avulla löydät helposti muiden vapaat parkkipaikat, joille pysäköidä edullisesti. Alla muutama pointti siitä, miksi Shareway-sovellus on loistava vaihtoehto arkipäiväiseen kaupunkipysäköintiin!

Shareway-palvelu julkaistaan pian Turussa - lataa sovellus sivun ylälaidan linkeistä, ja olet muutaman painalluksen päässä helpommasta pysäköinnistä!

  1. Huomattavasti halvempaa, kuin muu pysäköinti

    Olemme aina muuta pysäköintiä edullisempi ratkaisu, ja nyt erityisen edullinen - pysäköinti palvelumme avulla tällä hetkellä vain 1€ tuntihinnalla. Koko Turussa.

  2. Löydä paikka helposti ja vaivattomasti.

    Monesti aikaa kuluu jo pelkästään parkkipaikan etsimiseen. Shareway-sovelluksessa näet vapaat parkkipaikat reaaliaikaisesti, ja sovellus ohjaa sinut suoraa valitsemallesi paikalle. Helppoa ja yksinkertaista!

  3. Vuokraa omaa paikkaasi, kun et sitä itse käytä

    Shareway-paikkoja voi asettaa vapaaksi mistä tahansa, ja parkkitilaa tarvitaan miltei kaikkialla. Jos siis lähialueellasi ei vielä ole parkkipaikkoja saatavilla, ole ensimmäisten joukossa ja aseta oma paikkasi vapaaksi, kun et sitä itse käytä!

Pysäköi helpommin Turussa Shareway-sovelluksella.

Yhteistyössä

Haluatko kuulla meistä lisää?

Kerromme mielellämme! Kirjaa itsesi sähköpostilistoillemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa uusimmista kuulumisistamme!