Shareway-palvelulla helpotusta asuinalueiden pysäköintiongelmiin

Uusilla ja kasvavilla asuinalueilla parkkipaikkojen huono saatavuus aiheuttaa ongelmia. Tässä parkkipaikkojen vertaisvuokraaminen voi auttaa.

Play StoreApp Store

Ja nyt sinulla on mahdollisuus auttaa meitä palvelun avaamisessa!

Yle uutisoi Pirkkalan Soljan pysäköintiongelmasta - Shareway voi auttaa

Yle uutisoi Pirkkalan Soljan pysäköintiongelmasta perjantaina 17.9, jossa muunmuassa käsiteltiin parkkipaikkojen vähäistä saatavuutta alueella. Liikkuminen on selkeästi alueella haastavampaa, mutta vähäisten parkkipaikkojen käyttökapasiteettia voi kuitenkin nostaa.

Pysäköintipaikkojen vertaisvuokraaminen perustuu siihen, että kuka tahansa voi asettaa oman paikkansa vapaaksi sovelluksessa silloin, kun sitä ei itse käytä. Samalla joku toinen voi autollansa pysäköidä kyseiselle paikalle pientä hintaa vastaan, josta 60% menee parkkipaikan omistajalle.

Jotta voimme avata palvelun Pirkkalassa, meidän tulee kuitenkin tehdä tarvittavat toimenpiteet alueella toimivien pysäköinninvalvonnan yritysten kanssa. Palvelumme viestii pysäköintioikeuksista pysäköinninvalvonnan järjestelmien kanssa, jolloin pysäköinninvalvonnalla on tieto olemassa olevista pysäköintioikeuksista, eikä virheellisiä sakkoja kirjoiteta.

Kerro siis meille alla olevalla lomakkeella, mikä pysäköinninvalvonnan yritys taloyhtiössänne toimii! Näin voimme avata alueellanne, ja olla osa ratkaisua pysäköintiongelmaan Pirkkalassa!

Samalla voit ladata sovelluksen ja asettaa paikkasi järjestelmään jo valmiiksi - alempana sivulla löydät lisää tietoa ja videon palvelun käytöstä!

Kerro meille pysäköinninvalvojanne!

Oheisella lomakkeella voit kertoa meille helposti, mikä yritys pysäköintiä taloyhtiössänne valvoo.

Voit myös kommentoida, jos valvontaa ei ole!

Miten Shareway-sovellus toimii?

Shareway-sovelluksella kuka tahansa voi vuokrata parkkipaikkaansa helposti ja vaivattomasti toiselle Shareway-käyttäjälle. Sinun ei tarvitse olla näyttämässä paikkaa autoilijalle, huolehtia maksuista tai vuokrasopimuksista - sovellus hoitaa kaiken puolestasi.

  1. Valitse paikka ja pysäköi!

    Löydä parkkipaikka sieltä, mistä sitä eniten tarvitset, valitse haluamasi vapaana oleva paikka ja pysäköi yhdellä pyyhkäisyllä. Helppoa, eikö totta?

  2. Maksat kuitenkin parkkipaikastasi, mikset samalla tienaisi sillä?

    Jokainen meistä maksaa parkkipaikastaan joko vuokraa tai vastiketta. Shareway-palvelulla voit tienata parkkipaikallasi kun et itse sitä käytä, ja ansaitset jokaisesta toteutuneesta vuokrauksesta 60%. Reilua, eikö totta?

  3. Lisätuloja ja yhteistä hyvää

    Parkkipaikallasi pääset siis tienaamaan, mutta samalla helpottamaan asuinympäristösi tilannetta - parkkipaikoista on monesti pulaa, ja se nähdään usein kalliina ja hankalana. Shareway-palvelulla pysäköinti on tehty helpoksi, joten parkkipaikan omistajalle ja paikalliselle autolijalle palvelun käyttämisestä on todellakin molemminpuoleista hyötyä!

Vuokraa parkkipaikkaasi helposti Pirkkalassa.

Miten palvelu siis toimii? Katso video alta!

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Autamme mielellämme! Kommentoi meille asiasi, niin otamme sinuun yhteyttä.