Shareway voitti ship Startup Festivaalit 2020

Onnistumisia ja tunnustuksia Sharewaylle

Vuosi 2020 on muuttanut myös Sharewayn arkea. Esimerkiksi tapahtumat, joita ei olla pystytty poikkeuksellisesta tilanteessa johtuen järjestämään normaalisti, ovat vaikuttaneet myös meidän toimintaamme. Olemmekin kiitollisia kaikille tapahtumajärjestäjille, jotka ovat löytäneet tilanteesta huolimatta uusia tapoja toteuttaa laadukkaita tapahtumia. Ja näin mahdollistaneet meille sen, että olemme päässeet osallistumaan toinen toistaan hienompiin tilaisuuksiin!

Olemme erittäin iloisia, sillä nämä tilaisuudet ovat tuoneet meille loistavia onnistumisia ja uutta oppia tulevaan. Lue alta, missä olemme olleet mukana!

Voitto kotiin *ship Startup Festivaaleilta

Kotkassa järjestettiin 12.-14.8.2020 *ship Startup Festival-kilpailu, josta Shareway kävi lunastamassa 5 000 € voiton kotiin. Tapahtuma toteutettiin hybriditapahtumana, joka käytännössä tarkoitti sitä, että kaksi ensimmäistä päivää toteutettiin etäyhteyksiä hyödyntäen. Ensimmäiset päivät sisälsivät valmennusta ja asiantuntijapuheenvuoroja. Lisäksi näiden päivien aikana suoritettiin karsinta, josta valittiin 10 parasta startup-ehdokasta perjantain finaaliin.

Finaalipäivä järjestettiin Kotkassa, jossa 10 finalistia pääsi pitchaamaan paikan päällä omaa yritysideaansa. Tapahtumasta oli saatavilla myös live-lähetys, jotta kotisohvalla olevat pääsivät nauttimaan myös tilaisuudesta.

Jännittävä finaali sai onnellisen käänteen, sillä Shareway kruunattiin koko kilpailun voittajaksi!

Tunnustusta TIVIA Keski-Suomi ry:n stipendirahastosta

TIVIA Keski-Suomi ry:n stipendirahasto jakaa vuosittain tunnustuspalkintoja ansioituneille keskisuomalaisille ICT-alan opinnäytetöille sekä menestyksekkäille oppilaitoslähtöisille ICT-alan startup-yrityksille. Stipendirahaston tavoitteena on edistää ICT-alan kehittymistä, osaamista sekä näkyvyyttä Keski-Suomessa.

Shareway sai erityistä tunnustusta mobiilisovelluksen helppokäyttöisyydestä sekä resurssien optimaalisesta hyödyntämisestä. Lisäksi Sharewaytä pidettiin kannustavana esimerkkinä siitä, miten tiiviissä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa ideasta saadaan rakennettua oikeaa liiketoimintaa.

Lue tarkemmat perustelut ja muut stipendinsaajat täältä.

Uutta vauhtia Keski-Suomen kasvupolulta

Shareway valittiin toistamiseen Kasvu Openin järjestämälle Keski-Suomen kasvupolulle. Kasvupolku sisälsi kaksi intensiivistä sparrauspäivää, jotka järjestettiin 12.5.2020 ja 18.8.2020.

Tapahtuma toteutettiin kokonaisuudessaan etäyhteyksillä. Päivät sisälsivät sparraustuokioita eri asiantuntijoiden ja muiden kasvupolun yritysten kanssa. Tarkoituksena löytää keinoja yrityksen kasvuun ja sen mahdollistamiseen.

Olemme jälleen kerran iloisia tästä mahdollisuudesta ja voimmekin todeta nyt molempien päivien päätteeksi, että olemme taas askeleen lähempänä suurta kasvua!

Missä meidän pitää näkyä ja kuulua?

Haluamme olla siellä missä sinäkin! Kerro meille, missä sinä haluaisit meidän näkyvän ja kuuluvan? Jätä vinkkisi alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen. Lupaamme palkita parhaimmat ;)

Olethan muistanut ottaa meidät seurantaan myös Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä? Jos et, se kannattaa tehdä nyt sillä pian on luvassa lisää mielenkiintoisia uutisia!


Jätä terveiset!

Kerro meille, missä haluaisit meidän näkyvän ja kuuluvan!

Tilaa uutiskirje