Pysäköintipaikka, edullisempaa ja tehokkaampaa pysäköintiä

Mihin pysäköintipaikkojen hinnoittelu perustuu?

Yksi lupauksistamme on tarjota edullisempaa pysäköintiä, mutta kuinka käytännössä lunastamme kyseisen lupauksen?

Pohtiessamme pysäköinnin ongelmia suomalaisissa kaupunkiolosuhteissa kaksi asiaa nousi esiin: pysäköintipaikkojen puute ja kallis hinta. Erityisesti keskusta-alueiden hinnoittelu koetaan kalliiksi ja pysäköinti haastavaksi. Nämä asiat olemmekin nostaneet keskiöön palvelun kehityksen ensimetreistä asti. Tarjoamme enemmän pysäköintivaihtoehtoja normaalia julkista pysäköintiä halvemmalla hinnalla.

Niin Jyväskylää kuin muita kaupunkeja, joissa maksullista pysäköintiä on, hallitsee pysäköintialueiden maksuvyöhykkeet. Tämä tarkoittaa sitä, että kaupunki on jaoteltu alueisiin, joissa pysäköinti maksaa sen mukaan mille maksuvyöhykkeelle pysäköintipaikka sjoittuu. Yleensä keskusta-alueelle pysäköiminen on kalliimpaa kuin laitakaupungille pysäköiminen. Tämä johtuu siitä, että keskusta-alueen pysäköintipaikat ovat suositumpia, eli käyttöaste näillä paikoilla on suurempi. Pysäköintipaikkojen hinnoittelulla ja aikarajoituksilla halutaan mahdollistaa se, että mahdollisimman moni pääsee pysäköimään jouhevasti ja ettei kukaan jätä ajoneuvoaan pitkäaikaissäilytykseen suosituille pysäköintialueille.

Maksuvyöhykkeiden avulla tiedämme mitä pysäköinti maksaa tietyllä alueella. Tämän ansiosta pystymme määrittelemään sovelluksemme kautta vuokrattavien paikkojen hinnat matalammaksi kuin mitä alueen muu pysäköinti on. Ratkaisemme palvelullamme erityisesti keskusta-alueiden ongelmaa tuomalla lisää pysäköintipaikkoja tarjolle - tuoden sinulle arvoisa autoilija edullisempia vaihtoehtoja pysäköintiin!

Läpinäkyvä hinnoittelu

Sovelluksessamme näkyvä pysäköinnin hinta sisältää aina kaikki todelliset kustannukset. Ei piilokuluja tai maksun yhteyteen liitettyjä ylimääräisiä veloituksia. Haluammekin kannustaa myös muita palveluntarjoajia läpinäkyvään hinnoitteluun ja siihen, että asiakas tietää aina tarkkaan kuinka paljon häneltä tullaan veloittamaan.

Miksi monet palveluntarjoajat kuitenkin veloittavat lisämaksuja maksun yhteydessä? Tämä johtuu pitkälti siitä, että sovelluksissa joudutaan käyttämään ulkopuolisia maksupalveluntarjoajia. Jokainen maksutapahtuma, oli se kortti-, Mobilepay- tai verkkopankkimaksu, aiheuttaa ylimääräisiä veloituksia, jotka tulee osata huomioida hinnoittelussa. Maksutapahtumaan liittyvä lisämaksu koostuu yleensä kiinteästä sekä prosenttimääräisestä osuudesta, joka perustuu maksutapahtuman suuruuteen. On siis haastavaa ennakoida etukäteen täysin tarkkaa summaa maksupalvelun veloituksista.

Tämän vuoksi olemme suunnitelleet palvelumme siten, että hintamme pysyvät alueen muuta julkista pysäköintiä matalampana, eikä maksupalvelukustannuksia tarvitse asiakkailta erikseen veloittaa. Meille tärkeintä on se, että asiakas tietää aina tarkalleen kuinka paljon hänen pysäköintinsä maksaa. Siksi sovelluksessamme näkyvä hinta on aina todellinen hinta pysäköinnille sisältäen niin arvonlisäveron kuin maksutapahtumakustannukset.


Sovelluksemme on ladattavissa Google Play Kaupassa ja App Storessa. Lisää parkkipaikkasi jo nyt valmiiksi tulevia vuokrauksia varten! Avaamme vuokraustoiminnan Jyväskylässä heti poikkeustilanteen rauhoituttua.

Muistathan, että otamme niin palautetta kuin kysymyksiä vastaan enemmän kuin mielellämme. Käy jättämässä terveiset meille täältä!


Tilaa uutiskirje