Yritykset tarvitsevat parkkipaikkojaan työpäivän ajan, joten aukioloaikojen ulkopuolella on tehokasta laittaa paikat vuokralle

Luonnonkosmetiikasta parkkipaikkoihin

Kävin paikallisen kosmetologin luona siistimässä naamaani, kun keskustelu ajautui luonnonkosmetiikan antiseptisistä öljyistä luonnollisesti parkkipaikkoihin. Sain selville, että yrityksellä on yksi parkkipaikka ja loput työntekijät joutuvat parkkeeraamaan muutaman korttelin päässä olevaan parkkihalliin. Hallipysäköintiä pidettiin kalliina, mutta tähän toimintamalliin yritys oli jo sopeutunut. Suurempi huoli heräsi asiakkaiden pysäköintimahdollisuuksista. Yrityksen edessä on muutamia kiekkopaikkoja, mutta ruuhkaisina aikoina asiakkaat myöhästelevät ja tuskastuvat, kun autoa ei saa parkkiin.

Keskustelun ailahdellessa prebiooteista sekä puutteellisista tavoistani hoitaa ihoani takaisin siihen, mitä minä oikein teen elääkseni. Kerroin puolihuolimattomasti, että yrityksemme lanseeraa syksyllä sovelluksen, jonka avulla on mahdollista laittaa vuokralle omia yksityisiä parkkipaikkoja ja myös vuokrata niitä. Hiljennyin hetkeksi vedet silmissä, koska tämä näppäräkätinen yrittäjä oli juuri löytänyt hyvin juurtuneen milleniaalin (tunnetaan myös meidän ei alan asiantuntijoiden nimellä: luufinni) kasvoistani. Yrittäjä ymmärsi heti mistä on kyse ja käytti hiljentymiseni hyväksi tokaisten, että hänhän voisi laittaa yrityksensä parkkipaikan työaikojen ulkopuolella vuokrattavaksi ja asiakkaillekkin voisi löytyä ruuhka-aikoina enemmän mahdollisuuksia pysäköintiin.

Loppuhieronnan jälkeen yrittäjä pyysi minun olevan yhteydessä, kun palvelumme on lanseerattu. Vastavuoroisesti kiitin hyvästä palvelusta ja hankin hakatun näköisille kasvoilleni uudet luonnonmukaiset hoitoaineet.

Kotona peilin edessä pohdiskelua

Rentoutuneena, mutta hämmentyneenä palasin kotiin ja mietin että olinko juuri kasvohoidossa vai myyntitapaamisessa. Ihmetellessäni ruhjottua, mutta puhdasta ihoani tulin tulokseen, jossa keskustelimme ihminen ihmiselle elämäämme koskettavista ongelmista ja saimme molemmat ratkaisun avaimet käteemme. Minä sain loistavan ihonpuhdistuksen sekä tarvittavat aineet, jotta kasvoni pysyisivät heleänä jatkossakin. Yrittäjälle taas pystyin tarjoamaan ratkaisun, jolla hänen asiakkaiden elämä helpottuisi pysäköinnin muodossa.

Tarve paremmille pysäköintimahdollisuuksille on todellinen

Yrityksille tyypillistä on parkkipaikkojen tarve tietyn ajan päivästä. Yrityksille on myös erittäin tärkeää, että asiakkaille löytyisi parkkipaikka helposti ja nopeasti. Kukaan ei halua asiakkaakseen jo valmiiksi kiukkuista ja turhautunutta henkilöä. Sharewayn toimintamalli mahdollistaa lisäarvon luomisen niin yritykselle kuin asiakkaalle. Yritys hyötyy taloudellisesti laittamalla parkkipaikat vuokralle silloin kun työntekijät eivät niitä tarvitse ja asiakas hyötyy saamalla lisää vaihtoehtoja parkkeeraamiseen (tottakai myös edullisemmin, kuin alueen muu julkinen pysäköinti).

Palvelumme lanseerauksen valmistautumisen ohella olemme alkaneet haalia yrityksiä mukaan edistämään toimivampaa keskustaa ja Jyväskylää. Haluatko olla yrityksesi kanssa mukana ensimmäisten joukossa? Lue lisää sivultamme tai ole suoraan yhteydessä minuun!

P.S. Jos pohdit, missä kävin ehostautumassa ja etsit ammattitaitoista ja luotettavaa kauneushoitolaa, suosittelen varauksetta varaamaan ajan Hius- ja kauneusstudio Chillistä

Tilaa uutiskirje