Parkkipaikka vuokralle

Lisää vauhtia kehitykselle aktiivisen palautteen avulla

Shareway avasi toimintansa Jyväskylässä maanantaina 14.9.2020. Palvelu on kerännyt jo yli 500 sovelluslatausta ja n. 50 parkkipaikkaa Jyväskylän alueelta. Olemme todella iloisia saamastamme positiivisesta vastaanotosta ja teemme kaikkemme, että palvelu saadaan pysyväksi osaksi Jyväskylän (ja pian myös muidenkin kaupunkien) pysäköintikulttuuria!

Palvelumme perustuu siihen, että parkkipaikkojen omistajat määrittävät itse, milloin paikat ovat vuokrattavissa muille. Tämä tarkoittaa sitä, että paikkoja tulee olla riittävästi saatavilla, jotta se palvelee myös autoilijoiden pysäköintitarpeita. Me huolehdimme siitä, että pysäköinti sujuu vaivattomasti. Sinä, palvelun käyttäjä, autat puolestasi olemalla aktiivinen niin palvelun käytön kuin palautteen annon suhteen!

Jatkuvaa kehitystä ja tulevia parannuksia

Tavoitteenamme on mahdollistaa helpompi ja edullisempi pysäköinti. Tuommekin parkkipaikkoja saataville sinne, missä ei ole aikaisemmin ollut mahdollista pysäköidä. Kehitämme sovellustamme itse, joten meillä on erinomaiset valmiudet reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. Haluammekin kiittää kaikkia teitä, jotka olette meille jo palautetta antaneet! Näiden palautteiden ansiosta olemme pystyneet tekemään parannuksia jo ensimmäisen viikon aikana palveluumme.

Mitä seuraavaksi? Tulevissa päivityksissä tulemme parantamaan mm. vuokrattavissa olevien parkkipaikkojen näkyvyyttä, jotta autoilijat pääsevät pysäköimään entistä helpommin. Huomioimme myös parkkipaikkojen omistajat, ja tulemme lisäämään selkeämmät ohjeistukset palvelun käyttöön.

Tule mukaan tekemään yhdessä Shareway-palvelua

Mitä muuta toivoisit palvelultamme? Oletko huomannut sovelluksessa jotain, minkä voisimme tehdä paremmin? Liity Facebook-ryhmäämme, jossa voit matalla kynnyksellä tuoda ilmi kehityskohteita tai muita toiveita palvelumme suhteen. Juuri sinun palautteesi on meille äärimmäisen tärkeää!

Mukavaa viikonloppua!


Tilaa uutiskirje