Liikkumisen myötä myös pysäköinnin tarve on muuttunut.

Liikkumisen poikkeustila 2020

Vuonna 2020 pandemia on muuttanut maailmaa monella tapaa. Suositukset ja rajoitukset ovat varmasti vaikuttaneet jokaisen meidän arkeemme, joka on tuottanut yhteiskunnassamme monenlaisia lieveilmiöitä. Yksi niistä on liikkuminen.

Harrastusmahdollisuudet kaventuvat, julkisia paikkoja vältellään ja olen monesti itsekin huomannut karttavani suuria väkijoukkoja.

Liikkumisen poikkeustila

Pandemia ja siihen liittyvät rajoitukset ovat vaikuttaneet arkeemme – ja siten arkipäiväiseen liikkumiseen. Meille tämä on tietenkin tarkoittanut sitä, että autolla liikkuminen on vähentynyt, ja sitenkin pysäköinnin tarve toistaiseksi muuttunut. Yle uutisoi 19.11, että esimerkiksi Helsingin kaupungin pysäköintitulot ovat pudonneet tänä vuonna miljoonia edellisistä vuosista. Tämä näkyy tietenkin Helsingin ja muidenkin kaupunkien kaduilla, jossa pysäköintitilaakin on helpommin saatavilla, jopa paikoissa, jossa se on tuntunut aiemmin suorastaan mahdottomalta.

Tarve on siis toistaiseksi muuttunut, ja päätimme reagoida siihen tarjoamalla enemmän vaihtoehtoja pysäköintiin. Nyt Shareway-palvelussa on mahdollista pysäköidä pidemmäksi aikaa – ja laittaa parkkipaikka vapaaksi pidemmälle ajanjaksolle.

Mikä on siis muuttunut?

Asiakkaallemme – se, että pystyt nyt pysäköimään pidemmiksi ajanjaksoiksi huokeammalla hinnalla. Lyhytaikainen pysäköinti on edelleen mahdollista, mutta samalla valintarullalla voit valita pidemmän ajanjakson lyhytaikaista pysäköintiä halvemmalla kokonaishinnalla. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisuuksinasi on esimerkiksi vuorokausipysäköinti tai viikkopysäköinti Jyväskylässä! Erilaiset pysäköintiajat on huomioitu hinnoittelussamme mahdollisimman käyttäjäystävällisesti.

Lähdössä jouluksi muualle, tai tarvitseeko sukulaisesi paikan, jonne pysäköidä?

Nyt on sekin huoli pois päivänjärjestyksestä, voit nimittäin asettaa paikkasi Shareway-palveluun vaikka koko joulun pyhien ajaksi, ja vastavuoroisesti voit pysäköidä pidemmäksi aikaa – nyt se on palvelussamme mahdollista!

Miten pitkäaikainen pysäköinti toimii?

Pitkälti samalla tavalla kuin lyhytaikaisempikin - mutta otimme sen huomioon hinnoittelussa!

  1. Avaa sovellus

    Avaa sovellus, ja aloita parkkipaikkojen etsiminen sieltä, mistä sitä tarvitset.

  2. Valitse parkkipaikka haluamallesi ajalle

    Palvelumme näyttää automaattisesti haluamallesi ajalle vapaana olevat parkkipaikat. Nyt voit valita tuntien lisäksi myös päiviä tai viikkoja!

  3. Aloita pysäköinti!

    Nyt olet valmis - näin helppoa se on!

Pitkäaikaisempi vuokraaminen on nyt mahdollista Shareway-palvelun avulla.

Haluatko lisää tietoa uusimmista ominaisuuksista?

Lupaamme, ettemme lähetä mitään turhaa - vain ja ainoastaan tärkeimmät tiedotteemme!

Tilaa uutiskirje