Shareway osallistui KasvuOpeniin Keski-Suomen kasvupolulla. Lue yrityksen tarinasta, ja tulevista karnevaaleista.

Kasvupolulla Shareway – kohti Karnevaaleja!

Heti Crazy Townin ja Jyväskylä City Challenge alkutaipaleen jälkeen tavoitteenamme oli luonnollisesti ottaa seuraavia askelia yrityksemme taipaleella. Konseptointi oli valmis, pilotti piipussa, mutta ohjelmistokehityksen lomassa halusimme  kehittää skaalautuvaa liiketoimintamallia ja omaa tekemistämme edelleen. Tähän tietenkin kaipasimme ulkoisia silmäpareja, ja mielipiteitä muiltakin kuin tiimiläisten perheenjäseniltä. Mikäs siihen olisikaan ollut parempi vaihtoehto, kuin hakea Kasvu Openin kasvupoluille – raudankovien tekijöiden ruoskittavaksi ja koulittavaksi?

Mikä ihmeen kasvupolku?

Jos konsepti ei ole tuttu, Kasvu Open on kaikille pk-yrityksille avoin sparrausohjelma, johon voi hakea toimialasta ja liikevaihdosta riippumatta. Tämä ohjelma ilmenee niin sanotusti  “kasvupolkuina”, jonka tarkoituksena on edistää yritysten kasvua lähtökohdista ja elinkaaren vaiheesta riippumatta.

Kasvupolut jakautuvat toimialan tai maantieteellisen sijainnin mukaisesti, ja itse pihvi ilmenee kasvupolun kiitoratapäivinä, jolloin kukin yritys pääsee kunkin kiitoratapäivän mylläreiden sparrattavaksi. Siinä onkin savottaa – niin kasvuhaluisille yrityksille kuin sparrausta tarjoaville mylläreillekin.

Kasvupolulla Shareway

Sharewaylle kasvupolku olikin ennen kaikkea mahdollisuus saada näkemyksiä ulkopuolisilta asiantuntijoilta, ja siten enemmän pelimerkkejä palvelumme kehittämiseen ja pian koittavaan lanseeraukseen. Koska liiketoimintakonseptimme ei ole helppo, oli enemmän kuin toivottavaa saada ihmisiä haastamaan näkemyksiämme Sharewaystä ja sen käyttöönotosta.

Kiitoratapäiviltä jäikin onneksi käteen muutakin, kuin sparrausta – nimittäin ensimmäinen yritysasiakkaamme. Mikäs sen parempaa!

Kohti Karnevaaleja

Kuten monella muullakin yrityksellä, myös Sharewayllä Kasvu Open-kokemus ja kasvupolku huipentuu Karnevaaleihin, jossa jokainen osallistuja pääsee käsiksi Karnevaalin tunnelmaan, ja tietenkin tutustumaan muihin aktiivisiin kasvupolkujen yritysten edustajiin. Jos jo pelkästään kiitoratapäivät tuottivat antoisaa keskustelua, kosolti uusia ja arvokkaita kontakteja ja jopa uusia yhteistyökumppaneita (kuten ensimmäiset yritysasiakkaamme!) on odotuksemme korkealla Karnevaalien suhteen.

Meidät löydät myös Kasvu Open-applikaation verkostoitumistyökalusta, iske siis tapaamispyyntöä jos siltä tuntuu!

Nähkäämme siis Karnevaaleilla!

Tilaa uutiskirje