Korona on vain rengasrikko Sharewayn taipaleella.

Ei työnnetä päätä pensaaseen!

Julkaisimme sovelluksen 9.3.2020, ja heti samaisen viikon torstaina valtio alkoi rajoittamaan tapahtumia. Ei mennyt aikaakaan, kun liikkuminen ylipäänsä kuihtui olemattomiin. Luonnollisesti tämä iski myös meihin, sillä onhan liiketoimintamme perusidea liikkumisen helpottaminen - ja liikkuminenhan on tällä hetkellä mahdotonta.

Turha kuitenkaan painaa päätä pensaaseen. Tämänhetkinen tilanne on meille vain rengasrikko, joka pakottaa meitä etenemään suunnitelmissamme hieman nopeammin kuin olimme odottaneet. Näistä suunnitelmista kuitenkin lisää myöhemmin.

No kyllähän se ottaa kupoliin.

Nimittäin pandemia, joka jääköön nimeämättä. Luonnollisesti vallalla oleva globaali tilanne vaikuttaa myös meidän toimintaamme, ja valitettavasti meilläkään ei ole tarkoituksenmukaista aloittaa vuokraustoimintaamme suurella mittakaavalla vielä tässä vaiheessa. Virallisen tiedotteemme aiheesta voi lukea myös täältä.

Mutta ei hätää! Luotamme siihen, että tilanne normalisoituu maassa lähikuukausien aikana – joten emmeköhän pääse hiljalleen takaisin sorvin ääreen itse vuokraustoiminnankin suhteen.

Mitä seuraavaksi?

Aiemmin mainittujen isompien steppien ohessa ohjelmisto- ja tuotekehityksemme jatkaa kuitenkin samaan malliin kulkuaan – ei nimittäin auta jäädä tuleen makaamaan! Tämä onkin meille oivallinen aika testata, kehittää sekä toteuttaa asiakkaiden toiveita ja vaatimuksia palvelumme kehittämiseksi. Tässä vaiheessa sinä, rakas asiakkaamme, astut parrasvaloihin.

Mitä mielestäsi puuttuu, mitä voisimme tehdä paremmin? Minkälaisia ominaisuuksia tai toiminnallisuuksia haluaisit nähdä tulevaisuudessa? Mitä pysäköinninvalvontaa käytetään teidän taloyhtiössänne? Miten kevätaurinko vaikuttaa yöuniisi?

Mitä ikinä mieleesi juolahtaa, me kuuntelemme. Nyt on aikasi loistaa, joten jätä kommenttisi alla olevaan palautekenttään. Ja jos haluat, olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti – otamme asiakkaat kehitystyöhön mukaan enemmän kuin mielellämme.

Aurinkoista kevättä kaikille Sharewayn jengiltä!

Anna palautetta tai ota yhteyttä

Astu parrasvaloihin ja kerro, miten voisimme palveluamme kehittää!

Tilaa uutiskirje