Autoilijalle helpotusta pysäköintiin

Pysäköi helposti ja vaivattomasti muiden käyttämättömille parkkipaikoille

Play StoreApp Store

Vertaisvuokraa helposti muiden käyttämättömiä parkkipaikkoja

Shareway on helppo ja edullinen vaihtoehto maksupaikkapysäköintiin!

Shareway-palvelulla voit vuokrata helposti ja vaivattomasti muiden käyttäjien vapaana olevia parkkipaikkoja - vaikkapa työpäivän ajaksi. Etsi siis paikka sieltä mistä sitä eniten tarvitset ja vuokraa yhdellä pyyhkäisyllä - sovellus hoitaa loput!


Kokeileminen ei maksa mitään, lataa siis sovellus sivun ylälaidasta löytyvistä linkeistä!

 1. Pysäköi tunneiksi, päiviksi tai jopa viikoiksi

  Shareway-sovellus on helppo ja edullinen vaihtoehto kaikelle muulle maksulliselle pysäköinnille. Oli kyseessä sitten asiointi keskustassa, pysäköinti työpäivän ajaksi tai vaikkapa viikonlopun vierailulle, löydät vaihtoehdon muiden käyttäjien vapaista parkkipaikoista.

  Pysäköinti Shareway-sovelluksella on julkisia paikkoja ja pysäköintihalleja halvempaa, ja jokaisesta pysäköinnistä 60% menee parkkipaikan omistajalle. Olisiko siis aika lisätä myös oma paikkasi sovellukseen?

 2. Löydä paikka sieltä mistä tarvitset

  Shareway-paikkoja lisätään jatkuvasti sovellukseen. Voit etsiä paikkaa juuri sieltä, mistä tarvitset - karttanäkymä ohjaa sinut helposti valitsemallesi paikalle.

 3. Pysäköinti ja vuokraaminen helposti ja vaivattomasti

  Kaikki Shareway-paikat ovat muiden käyttäjien omia parkkipaikkoja. Pysäköinti on helppoa - etsi paikkasi ja maksa, sovellus hoitaa loput. Hyvästit vuokrasopimuksille ja ylimääräiselle säädölle!

Shareway-sovelluksella voit vuokrata muiden käyttäjien parkkipaikkoja helposti ja vaivattomasti.

Miten vuokraaminen käytännössä onnistuu? Katso video alta!

Vuokraaminen ja pysäköinti on todellakin helppoa ja vaivatonta. Katso video alta ja kokeile!

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Onko sinulla tai yritykselläsi parkkipaikkoja joita vuokrata? Yksittäiset paikat voit kätevästi vuokrata sovelluksen avulla, ja yrityspaikkojen tapauksessa autamme mielellämme henkilökohtaisesti. Voit myös lukea enemmän ohjeista tai usein kysytyistä kysymyksistä.