Shareway Logo containing parking spot icon and Shareway text.

Ajankohtaista

Uutiset, blogit ja ajankohtaiset kuulumiset

Sivua rakennetaan tälläkin hetkellä - täältä tulet kuitenkin myöhemmin löytämään ajankohtaisimmat uutiset. Ennen sitä voit kuitenkin lukea alta suosituimmat artikkelimme ja liittyä sähköpostilistallemme alemman lomakkeen avulla!
Title
Subtitle
Illustration of a woman using mobile application.
Lue parkkipaikkaa vuokraavan Johannan tarina
"Se oli niin hieno idea, että pakkohan sitä oli kokeilla". Johanna kertoo blogissamme omista kokemuksistaan Shareway-palvelun käyttämisestä, ja mikä sai hänet vuokraamaan omaa parkkipaikkaansa.
Lue Lisää
Illustration of a woman using desktop application.
Shareway-palvelu nyt käytössä koko Suomessa!
Aiemmin Shareway-palvelua on voinut käyttää Jyväskylässä ja Turussa. Palvelua on saanut erityisesti Jyväskylässä erittäin positiivisen vastaanoton, ja nyt palvelu on vihdoin käytössä kaikkialla Suomessa!
Lue Lisää
Illustration of a woman transferring money via application.
Mihin parkkipaikkojen hinnoittelu oikein perustuu?
Autoilija näkee valitsemalleen ajalle, valitsemaltaan alueelta hinnan, jonka maksaa pysäköinnistä. Lue blogistamme, mihin pysäköinnin hinta palvelussa kokonaisuudessaan perustuu!
Lue Lisää

Liity uutiskirjeeseen!

Liittymällä saat tiedon sähköpostiisi Shareway-palvelun uusimmista käänteistä!
Uutiskirjeen avulla saat tietoa uusimmista käänteistä suoraan sähköpostiisi. Haluamme tiedottaa sinua vain niistä asioista jotka sinua oikeasti kiinnostavat - täytä siis alla oleva lomake jatkaaksesi!
Ota keksi! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja verkkosivuanalytiikkaan. Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.